Nintendo Switch için Pokemon Unite tarihi verildi - Haberler - indir.com

Nintendo Switch için Pokemon Unite tarihi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 16:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

 

 

Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!

Bir süredir oyuncular tarafından merakla beklenen Pokemon Unite Nintendo Switch sonunda platformuna geliyor. Oyunun Switch, iOS ve Android'e çıkış tarihi dün açıklandı.

Pokemon Unite bir süredir büyük bir merakla bekleniyordu ki oyunun Nintendo Switch platformuna geleceği kesinleşti. Şirket Pokemon Unite’ın Nintendo Switch’e ne zaman geleceğini açıkladı ve bir fragman videosu da yayınlandı.

Nintendo Switch Pokemon Unite‘ın ücretsiz MOBA versiyonunu alan ilk cihaz olma özelliğine de sahip olacak. Pokemon Unite’ın lansmanı bu sene Temmuz ayında gerçekleşecek. 2021 Eylül ayına ise oyun iOS ve Android cihazlara gelmiş olacak. Bunun yanı sıra dün ki açıklama da oyuna dair pek çok bilgi de paylaşıldı.

Örneğin her oyuncu Pokemon‘larıyla Aeos Adası‘nda bulunan Unite Battle Committee turnuvalarına katılabilecekler. Bu turnuvalarda her oyuncunun kullanabileceği bir adet Pokemon olacak. Oyuncular beş oyuncudan oluşan takımlara katılıp rakibin kontrol noktalarını ele geçirmeye çalışacaklar. Oyuncular puan kazanmak için eğitmen veya Vahşi Pokemon ile savaşacaklar. En yüksek puana sahip olan takım turnuvayı kazanmış olacak. Bunun yanı sıra oyuncular maçlarda oynadıkça Pokemon‘ları tecrübe kazanıp seviye atlayacak.

Oyun içerisinde elde edilebilen öğelere bakacak olursak da, oyunda değerli taşlar ve madeni paralar bulunduğu açıklandı. Bunlarla oyuncular belirli oynanabilir Pokemon‘ları kullanmalarına fırsat tanıyan Unite Lisansları satın alabilmelerinin yanı sıra bu taşları ve paraları giysi ve aksesuar almak için de kullanabilecekler.

Pokemon GO Türkiye’de erişime açıldı

Oyunla ilgili yayımlanan fragman videosuna baktığımızda ise bu oyunda oyuncuların farklı mekaniklerle düşmanları alt edecekleri bir yarış içerisinde olacağını görüyoruz. Her bir Pokemon’un kendine özgü yeteneklerinin bulunuyor. Oyunun genel yapısı ise hızlı ve taktik isteyen bir tasarımda görünüyor. Her Pokemon’un belirli canı bulunuyor ve oyuncular çeşitli hamlelerle rakipleri öldürerek puan toplamaya çalışıyor.

Ayrıca oyuna Nintendo veya Pokemon Trainer hesabı üzerinden bağlanırsanız çapraz platform ve çapraz kaydetme özelliğine de sahip oluyorsunuz. Bu da arkadaşlarınızla birlikte oyunu farklı platformlar üzerinden oynamanıza imkan sağlıyor. Bu özellik ilk başlarda pek ihtiyaç duyulacak özelliklerden gibi görünmese de oyun iOS ve Android‘e çıktığında dostlarınızla Pokemon Unite‘ın keyfini çıkarmanız açısından oldukça faydalı olacak.

 


Pokemon Go oyuncularının evden arkadaşlarıyla savaşmalarına izin verecek!Pokemon Go oyuncularının evden arkadaşlarıyla savaşmalarına izin verecek!
Pokemon GO Türkiye’de erişime açıldıPokemon GO Türkiye’de erişime açıldı

PAYLAŞ