Ninja ile HighDistortion kapışmasında kazanan belli oldu - Haberler - indir.com

Ninja ile HighDistortion kapışmasında kazanan belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 15:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Twitch yayınları ile büyük bir üne kavuşan Ninja, Fortnite’te HighDistortion ile amansız bir yarış içerisindeydi. İki ünlü isim arasında başlayan ilk 100 bin kişiyi öldüren ilk kişi olma yarışında galip gelen taraf belli oldu. Her ne kadar yarış öncesinde favori olan taraf Ninja olarak görülse de 100 bin kill’e ulaşan ilk kişi HighDistortion oldu. 

Fortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri 

Fortnite'a 7.10 Sürümüyle Neler Geldi?Fortnite'a 7.10 Sürümüyle Neler Geldi?

Ninja hayal kırıklığı yarattı

Milyonlarca takipçisi bulunan ve yaptığı yayınlarda binlerce kişiye ulaşmayı başaran Ninja'nın oyundaki bu başarısızlığı aynı zamanda bir hayal kırıklığı olarak değerlendirildi. TSM HighDistortion yaptığı canlı yayında 100 bin kişi öldürme sayısına ulaşmayı başaran ilk kişi olarak tüm dünyaya bu başarısını duyururken Ninja konu ile ilgili bir Twitter mesajı yayınladı. 

iPhone için Fortnite'a ince ayar

Ninja Tebrik etti!

"Efsane HighDistortion'ı 100.000 kill'e ulaşan ilk oyuncu olduğu için tebrik ediyorum. Çok yakında ben de oradayım ;)" diyerek bir Twitter mesajı yayınlayan Ninja, mağlup olmasına rağmen sergilediği bu centilmence yarış ve yayınladığı mesaj nedeniyle yine gönülleri kazanmayı başardı.


İlgili uygulamalar
Fortnite başarısı yapımcısını milyarderler listesine soktuFortnite başarısı yapımcısını milyarderler listesine soktu

PAYLAŞ