Nike Football ve Nike Soccer Uygulamaları Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Nike Football ve Nike Soccer Uygulamaları Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İki gün önce yaptığımız haberle duyurduğumuz, oyuncuların kendi maçlarını organize ederek takım arkadaşları veya dostlarıyla sohbet etmelerine imkan tanıyan spor uygulaması Nike Football bugün itibarıyla indirmeye sunuldu.

Nike ürünleriyle, sporcularıyla ve etkinlikleriyle bağlantıda kalarak oyun içerisinde daha fazla yer almanızı sağlayan Nike Football uygulaması sayesinde ekibinizi kolaylıkla toparlayabilir, oyun planlaması yapabilir, saat ve konum belirleyebilir, kimlerin oyuna katıldığını takip edebilir ve Nike emoji'lerini kullanarak arkadaşlarınız ile sınırsız bir şekilde sohbet edebilirsiniz.

Nike Football

Ayrıca yeni çıkan Nike ürünlerinden herkesten önce haberdar olmanızı sağlayan uygulama size özel içeriklerin yanı sıra soru-cevaplar ile profesyonel oyunculara daha yakın olmanızı sağlıyor.

Nike Academy'nin özel denemelerine de katılma şansına sahip olacağınız Android için Nike Football, iPhone ve iPad için Nike Soccer uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, uygulamalar ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Nike Football Uygulaması Tanıtım Videosu


PAYLAŞ