Nike Football Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Nike Football Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyuncuların kendi maçlarını organize etmesine, takım arkadaşları ya da dostlarıyla sohbet etmesine ve Nike ürünlerine herkesten önce erişim sağlanması amacıyla yarın indirmeye sunulacak olan Nike Football uygulaması tanıtım videosunu haberimizde bulabilirsiniz.

Uygulama mağazalarında yayınlandığı andan itibaren Nike Akademi'de yer edinmenin tek yolu olacağı belirtilen Nike Football uygulaması, üyelerinin soyunma odası arkadaşlığını artıracak sohbet özelliğiyle birlikte özel futbol emojileri ve dünya çapında eşleştirme yapılmasını sağlayacak coğrafi takip teknolojisine sahip.

Nike Football

Oyuncuların kendi futbol çevrelerini oluşturmalarını sağlayan Nike Football uygulamasında yer alan Takım kısmı sayesinde oyuncular, takım arkadaşlarıyla bağlantıda kalarak mücadele şansını hiç kaçırmayacakları gibi Oyna adlı kısım sayesinde de kimlerin oyun oynamak istediklerini, yer ve zaman ayarlamalarını görebilecekler.

Ayrıcalıklı içerik, sınırlı sayıda üretilen ürünler ve etkinliklerle ilgili diğer bilgilere herkesten önce ulaşılmasını sağlayacak olan Nike Football uygulaması 10 Temmuz itibarıyla yani yarın Android ve iOS platformlarından indirilebilecek.

Uygulama mağazalarında yayınlandığı andan itibaren sitemiz indir.com üzerinden de indirebileceğiniz Nike Football Uygulaması Tanıtım Videosu'nu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Nike Football Tanıtım Videosu


PAYLAŞ