Nihayet Minecraft Earth erken erişime açıldı - Haberler - indir.com

Nihayet Minecraft Earth erken erişime açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-18 21:34:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Minecraft Earth dünya genelinde iki ülke için erken erişime açıldı! Pokemon Go'dan hatırlayacağımız artırılmış gerçekliğe sahip Minecraft oyunu erken erişim ile oyuncularla buluşmaya hazır!

Beta test döneminin uzun sürmesi kullanıcıları çıkmayacağı konusunda endişelendirirken sonunda beta sürecinden çıktı. Minecraft Earth oyununun resmi Twitter hesabında paylaşılarak duyuruda artırılmış gerçeklik (AR) tabanlı Minecraft Earth'ün Yeni Zelanda ve İzlanda'da erken erişime açıldığı duyuruldu.

Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Minecraft Earth çıktı!

Minecraft'ın yeni oyunu şu anda sadece iki ülkedeki Android ve iOS işletim sistemine sahip kullanıcılara açılsa da yakında oynanabilir listeler arasında farklı ülkeler de eklenecek. Minecraft Earth, Minecraft'ı kamera ve GPS ile oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklikte bir oyun, arkadaşlarınızla canavar öldürebilir, binalar yapabilir ve gezebilirsiniz.

Uzun zamandır haberleri paylaşılan ve kullanıcılar tarafından "Minecraft Earth ne zaman çıkacak?" soruları soruluyordu. Oyuncular harita üzerinde gezerek bulduğu malzemeleri kullanarak normal oyun oynar gibi inşaatlar yaparak gerçek dünyaya yerleştirebilirsiniz. 

Pokemon GO benzeri oyunlara benzeyen artırılmış gerçeklik özellikleri bulunan Minecraft Earth Türkiye için ne zaman geleceği belli değil. Erken erişime açılan oyun, iOS 10 ve Android 7 üzerindeki işletim sistemine sahip güncel telefonlarla oynanabilecek.

Minecraft Earth Türkiye'de nasıl oynanır?

Minecraft Earth oyununu Türkiye'den oynamak için yapmanız gereken işlem oldukça basit. Aşağıdaki adımları sırayla takip ederek oyuna ulaşabilirsiniz.

iOS işletim sistemine sahip bir iPhone'a oyunu kurmak için Yeni Zellenda veya İzlanda hesabı açıp App Storeden indirmek gerekiyor.

Bir diğer yöntem ise mevcut hesabınızın ülkesini değiştirmek, bunun için App Store üzerinden hesabınızın bilgilerini güncellemeniz gerekiyor. App Store'a girdiğinizde sağ üstteki profilinize tıklayın, adınızın üstüne tıklayın Burada karşımıza "Şehir/Bölge" yazısı bulunuyor, bu menüye girerek ülkeyi erişime açık ülkelerden birisini seçerek güncelleyebilirsiniz.

 


Microsoft, Minecraft'ın Mimarını Kutlamalara ÇağırmadıMicrosoft, Minecraft'ın Mimarını Kutlamalara Çağırmadı
Minecraft Tüm Zamanların En Çok Satan Oyunu OlduMinecraft Tüm Zamanların En Çok Satan Oyunu Oldu

PAYLAŞ