Nier: Automata Sistem Gereksinimleri - Haberler - indir.com

Nier: Automata Sistem Gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 09:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Bir çok ödül alan oyun gerek Soundtrack gerekse oynanış anlamında oyuncuların yüzünü güldürmüştü. Platinum Games'in alışık olunduğu oynanış şemasını taşıyan oyun, Nier oyunun devamı niteliğinde. Oynanış anlamında aşırı yenilikler bulundurmayan oyun kombolar ile oyunculara güzel bir savaş deneyimi sunuyor. Platinum Games bilindiği üzere oynanış anlamında kendini kanıtlamış bir firma.

Oyunun her ne kadar bir süre sonra kendini tekrar eden oynanışı olsa da oyun asıl Soundtrack'lerde ben buradayım diyor. Oyun baştan sona oyunculara her anında en güzel duyguları Soundtracklerle ortaya çıkartıyor. Hatta bu Soundtrackler ile The Game Awards'da ödül aldı ve oyuncuların çoğu tekrar tekrar soundtrackleri Youtube'da çok izlenme aldı.

Grafikleri biraz eski nesillerde kalsa da tasarım anlamında Nier: Automata bir çok oyunu başarıyla geçiyor. Tasarımsal olarak kendine özel bir yer bulmayı başarıyor. Gerek Boss'lar olsun gerekse karakterler olsun tasarımları üzerinde epeyce düşünülmüş. Tasarımcılar Takahisa Taura ve İsao Negishi, oyunda adlarını koymayı başarmışlar.

Nier: Automata diğer yeni oyunlar gibi açık bir dünyaya sahip. Dünyası ince düşünülmüş ve farklı konseptlere sahip ancak diğer oyunlara kıyasla açık dünyası kısır kalmış. Yan görevleri kendini çoğu kez tekrar ediyor. Ancak bütün bu eksilerin yanında oyun 1.5 milyon satış rakamlarını geçti. Üzerinden adeta sanat akan Nier: Automata,  oyunculardan şu sistem gereksinimlerini istiyor;

Minimum:

İşletim sistemi: Windows 7 /8.1 /10 64bit

İşlemci: Intel Core i3 2100 veya AMD A8-6500

Bellek: 4 GB RAM

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 VRAM 2GB veya AMD Radeon R9 270X VRAM 2GB

DirectX: Version 11

Depolama: 50 GB boş alan

Önerilen:





PAYLAŞ