Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu. - Haberler - indir.com

Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Pokemon Go bir zamanlar büyük fırtınalar estirmiş, milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşmayı başarmıştı. Uzun süre başarılı bir gidişat sergiledikten sonra, bu durum da bazı değişiklikler yaşandı. Oyun, oyuncu sayısında ciddi bir düşüş yaşadı ve bazı kullanıcılar tarafından sık sık eleştirilir oldu. Bu konu hakkında yeni çalışmalar yürüten Niantic, Pokemon Go oyuncularını kaybetmemek adına bir takım projeler geliştiriyor.

Niantic, Pokémon Go'ya giriş yapmayı daha da kolaylaştırıyor, belki de uzun süreler boyunca oynamamanız durumunda oyundan vazgeçmenizi engellemek için yeni bir yol keşfedilmeye çalışılmış olabilir. Artık Pokémon Go'yu Facebook hesabınızla bağlayabilirsiniz, böylece kayıt olduğunuzda anında icat ettiğiniz bir şifreyi hatırlamaya çalışmak zorunda kalmazsınız. Hesaplarınızı bağlayarak, oyununuza kolayca erişebilir ve birden çok cihazda ilerleme kaydedebilirsiniz. Gelecekte erişiminizi kaybedebileceğiniz bir üniversite veya iş e-posta adresi kullanarak kaydolmuş olsanız bile oyununuza erişmeye devam edebilirsiniz.

 

Bir Pokémon Trainer Club hesabı kullanarak oyuna giriş yaparsanız, Trainer profilinizi Facebook ve Google ile bağlayabilirsiniz. Dolayısıyla, büyük bir sosyal medya kullanıcısı değilseniz veya bir okul veya iş e-posta adresi kullanmışsanız, bunun yerine Gmail adreslerinden biriyle giriş yapmayı seçebilirsiniz. Bu hareketin Niantic'in daha fazla oyuncu kaybetmesini engellemeye devam edip etmeyeceği anlaşılıyor. Şimdilik, oyun içindeki Ayarlar menüsüne gidin ve özellik faydalı olduğunda bağlantı kurmak istediğiniz platformu seçin.





PAYLAŞ