New World oyunun çıkışı ertelendi - Haberler - indir.com

New World oyunun çıkışı ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Amazon'un yeni oyunu olan New World’ün tanıtımı ertelendi.

Yapımcılığını Amazon’un üstlendiği New World bir kez daha oyunundan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Kapalı beta sürecine giren ve oyuncuların olumlu geri dönüşlerini toplamaya başlayan New World’ün, 31 Ağustos tarihinde lansmanı yapılması planlanıyordu. Ancak bugün yapılan açıklamaya göre oyunda teknik anlamda yaşanan sorunlar nedeniyle New World’ün tanıtımı bir kez daha ertelendi.

Amazon Alexa yeni ismine kavuştuAmazon Alexa yeni ismine kavuştu

Konuyla ilgili sosyal medyadan duyuru yapan Amazon, aksaklık için oyunun hayranlarından da özür diledi. Açıklama için uzun bir metin yayımlayan şirket oyunculara daha akıcı bir oynanış deneyimi sunmayı hedeflediklerini belirterek New World’ün lasnamanın 28 gün ertelendiğini duyurdu.

Amazon'un yeni oyunu RTX 3090 kartları zorluyor

Sosyal medyadan duyuruyu yapan Amazon, hayranlarından özür diledi. Uzun bir açıklama metni yayımlayan firma, daha akıcı bir oynanış deneyimini hedeflediklerini oyunculara aktardı. Ayrıca oyunun lansmanı 28 Eylül‘e ertelendi.

Açık dünya oyunu olan ve çok oyunculu olmasıyla dikkat çeken oyun ne yazık ki pek çok açıdan sorunlu bir yapıya sahip. Test aşamasında bazı oyuncular optimizasyon sorunları nedeniyle yapımı yeterince deneyimleyememekten şikayetçi olmuştu. Konuyla alakalı da açıklama yapan Amazon şu ifadelere yer verdi;

Tüm oyuncular için daha eğlenceli ve sorunsuz bir deneyim sunmak istiyoruz. Kapalı beta sürecinde yaşanılan süreçlerin düzeltilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu da yeni iyileştirmeler ve geliştirmeler yapmamız gerektiğini gösteriyor. İşte bu yüzden oyuna hata gidermeleri ve belli başlı cilalamalar yapmak adına oyunu erteliyoruz. New World’ün yeni küresel lansman tarihi 28 Eylül 2021.

New World bu gelişmeyle hayranlarını biraz üzmüş olsa da, yine de ertelemenin pek de uzun olmadığını söyleyebiliriz. Oyunu oynamayı başaran oyuncular oldukça olumlu geri dönüşler yapıyor. Amazon’un oyunu hatalı bir şekilde piyasaya sürmesindense hataları ortadan kaldırmayı beklemesinin de daha doğru olduğunu söylemeden geçmemek gerek.

New World, hatalarına rağmen en popülerler arasında

Bazı ekran kartlarını yoran New World, Steam‘de önemli oyuncu sayılarına ulaşmıştı. Oyuncular tarafından büyük bir merakla beklenen açık dünya çok oyunculu oyun, 200 binden fazla kişiye aynı anda ulaşmayı başardı. Nvidia RTX 3090 ekran kartını yakan New World , Path of Exile, Rust, Team Fortress 2, Rainbow Six Siege ve Warframe gibi popüler rakiplerini henüz piyasaya sürülmeden geride bırakmayı başardı. Bunun Amazon için büyük bir başarı olduğunu da söylemek gerek. Bugüne dek oyun dünyasında başarılı olmayan şirket için bu oyun bir dönüm noktası olabilir.


Amazon BTC ile ödeme alacağını yalanladıAmazon BTC ile ödeme alacağını yalanladı
Veri İhlalleri Amazon'a Pahalıya PatladıVeri İhlalleri Amazon'a Pahalıya Patladı

PAYLAŞ