New Saints Row Çıkış Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

New Saints Row Çıkış Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 21:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

New Saints Row için yapılan açıklamalarda, oyunun çıkış tarihi resmen açıklandı. Açıklamalara göre 25 Şubat 2022 itibariyle oyununun yeni versiyonu piyasada olacak. 

Oyun dünyasının popüler oyunlarından bir tanesi Saints Row, yenilenmiş versiyonu ile birlikte kısa süre içerisinde oyuncular ile buluşacak. Yeni karakterler, yeni konumlar ve oyun içinde yapılan değişiklikler ile birlikte heyecanın daha da artırıldığı New Saints Row, 25 Şubat 2022 tarihinde oyuncular ile buluşacak. Yapılan resmi açıklamalara göre oyun bilgisayar sürümünün yanı sıra oyun PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One desteğine de sahip olacak. 

New Saints Row Neler Sunuyor?

Oyunun yeni versiyonunda önceki oyunda olduğu gibi yine özel bir kahraman kontrol edilecek ve bu kahramanın gelişmesi ile birlikte oyunda ilerleme yaşanacak. Santo Ileso şehrini ele geçirmeye çalışacak olan oyuncular, bunun için pek çok farklı görevi başarılı bir şekilde yapmak zorunda. Görevlerde ilerleme kaydedildikçe çete lideri olarak ön plana çıkmaya başlayacak olan oyuncu, kısa süre içerisinde kendi ekibini kuracak. Ekipte yer alacak üç arkadaş ise Neenah, Kevin ve Eli olacak.

Oyunda yer alacak yeni şehir oldukça dikkat çekti. Yapılan resmi açıklamalarda oyun için şimdiye kadar geliştirilmiş en büyük ve en etkileyici şehrin Santo Ileso olduğu belirtildi. Yeni oyun için özel bir şekilde hazırlanan yeni harita, oyuncuların yepyeni deneyimler elde etmesini sağlayacak özellikler ile donatılmış. Gökdelenler, eşsiz manzaralar ve şehirdeki diğer çeteler ile yaşanacak aksiyon dolu maceralar yeni oyun ile birlikte oyuncuları bekliyor.

Yeni Araziler İmara Açılıyor!

Tasarım direktörü James Lahey geliştirilen harita ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Santo Ileso'nun yeni bölgeleri kontrol altına alındıkça, yeni kariyer fırsatlarının kilidini açacak. Yeni bölge ile birlikte yeni araziler imara açılacak ve oyuncular bu araziler üzerinde neyin inşa edileceğini belirleyebilecek." dedi. Bu bakımdan oyunda ilerleme kaydetmek kaydedildikçe şehrin yeni planlaması ve yeni cazibe merkezleri oyuncular tarafından belirlenecek. Bu da oyunun her oyuncu tarafından özel bir şekilde geliştirileceğini ve çok farklı şehirlerin ortaya çıkacağını gösteriyor. 





PAYLAŞ