Neverwinter: Tomb of Annihilation Oyunu PC Oyuncularına Sunuldu - Haberler - indir.com

Neverwinter: Tomb of Annihilation Oyunu PC Oyuncularına Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-27 09:20:26
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios tarafından yayıncılığı üstlenilen Neverwinter: Tomb of Annihilation'ın, PC platformu için çıkış yaptığı duyuruldu. Son zamanlarda, ücretsiz olarak oyun severlere sunulan MMORPG türündeki oyunlar oldukça ilgi görüyordu. Neverwinter: Tomb of Annihilation'da onlardan birisi olarak biliniyor. PC platformuna gelen oyunda bir takım yeniliklerin de olduğu müjdesi verildi. PC platformuna yayınlanan yapımda, oyun severler yeni bir senaryoyla karşılaşacak ve ölülerle destansı dövüşler yapacaklar. Aynı zamanda dinozorların da yer aldığı yapımda, yeni özelliklerle beraber yeni bir orman bölgesi de olacak.

Neverwinter: Tomb of Annihilation'ının başlangıcında, macera severler ilk olarak Nyanzaru Limanı'na yolculuk edecekler. Burada amaç, lanetin kaynağına ulaşmak olacak. Bu yolda oyunculara eşlik edecek isimler Minsc, Boo, Celeste, meşhur kâşif Volothamp Geddarm olacak ve sürpriz dostlarla da karşılaşabilecekler. Oyuna gelecek olan yeniliklerin listesi şu şekilde;

Tomb of Annihilation Senaryosu: Oyun severler yeni senaryoda, Soshenstar Nehri keşfedecekler ve burada yeni bir oyun sonu senaryosunu açmış olacaklar.

Nyanzaru Limanı Sosyal Merkezi: Yeni keşifler yapılacak olan Nyanzaru Limanı, Chult canavarlarından korunmak için güvenli bir yer olarak tanımlanıyor. Aynı zamanda oyunculara yeni bir vatan da sunuyor. Burada Satıcılar, görev-dağıtanlar yer alıyor.

Chult Ormanı Macera Bölgesi: Bölgede oyuncuları destansı savaşlar bekliyor. Ölüm Laneti'nin izinin sürüleceği bölgede, dinozorlar ve ölümcül Yuan-tilerle savaşılması gerekecek.

Volo ile Canavar Avı: Volo ile Canavar Avı'nda, Meşhur kâşif ve dört başı mamur canavar, yerel canavarların izlerini sürüp onları kataloglayacaklar.

Dokuz Tanrı Mezarı Zindanı: Oyuncuların ulaşacağı oyun sonu zindanında, oyuncuları güçlü bosslar ve oldukça zor bulmacalar bekliyor.

Diğer Özellikler: Tüm bu özelliklerin dışında, zorlu karşılaşmalar, ek bir çanta haznesi, binek olarak kullanılacak dinozorlar ve PvP sıraları da oyunda yer alacak.

Şu an PC platformu kullanıcıları için çıkış yapan yapım, ilerleyen zamanlarda Xbox One ve PS 4 oyuncularına da sunulacak.





PAYLAŞ