Netmarble yeni oyunu Phantomgate ile geliyor - Haberler - indir.com

Netmarble yeni oyunu Phantomgate ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-31 19:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Son dönemlerin popüler oyun markası olan Netmarble Corporation yeni oyununu tanıttı. İşte Netmarble tarafından piyasaya sunulacak Phantomgate ile ilgili detaylar.

Paramanya gibi popüler oyunları ile mobil dünyasının en çok sevilen firmalarından birisi olmayı başaran Netmarble, yeni oyunu ile yine iddialı. Phantomgate adı verilen oyun ile ilgili tanıtımları yapan ve hem iOS hem de Android cihazlara gelecek Phantomgate, Eylül ayı itibari ile tüm kullanıcılara sunulacak.

Paramanya ile Türkiye ve Dünya Şehirleri Senin Elinde!Paramanya ile Türkiye ve Dünya Şehirleri Senin Elinde!

Mobilin yeni strateji oyunu Savaş Meydanı yayınlandı

Phantomgate ön kayıt imkanı

Oyun tanıtımı ile birlikte aynı zamanda ön kayıt imkanı da getirildi. Üstelik oyuna ön kayıt yaptıran kullanıcılara yönelik Netmarble tarafından ödüller de verilecek. Toprak Özü Kutusu Kademe 1 100 Elmas ve 30 bin altın kazanacak oyuncular böylece diğer oyunculara karşı oyuna avantajlı bir şekilde başlayacak.

Phantomgate konusu ne?

Sıra tabanlı bir oyun olarak tanıtılan Phantomgate, iki boyutlu bir oyun. PVP ve RPG özelliklerini barındıran oyun bu oyun türlerine yenilikler getiriyor. Tanıtımlarda oyun için en çok vurgulanan özelliklerden birisi “İskandinav mitolojisi” olurken, oyuncuların bilmeceleri çözerek maceradan maceraya geçiş yapması sağlanıyor.

Oyunun konusunda mitolojiden esinlenen yapımcı firma, Astrid'in annesini tanrı Odin'in elinden kurtarması sırasında yaşadığı yolculuk oyun ile anlatılacak. Phantomgate boyunca oyuncular karakterlerini güçlenerek zorlu göreve adım adım hazır olacak.

Phantomgate ne zaman yayınlanacak?

Phantomgate tanıtımında oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı da açıklandı. Eylül 2018 tarihi itibari ile yayınlanacak oyunun tam olarak çıkış günü ise bilinmiyor.

Phantomgate tanıtımı ise şöyle;

 




İlgili uygulamalar
Paramanya'ya Ramazan Güncellemesi Geldi!Paramanya'ya Ramazan Güncellemesi Geldi!
Paramanya Oyun içi Hediyeler Dağıtıyor!Paramanya Oyun içi Hediyeler Dağıtıyor!
Paramanya'ya Bluetooth ve Takım Zarları Özellikleri EklendiParamanya'ya Bluetooth ve Takım Zarları Özellikleri Eklendi

Paramanya Tanıtım Videosu


PAYLAŞ