Netflix'ten yeni Instagram özelliği - Haberler - indir.com

Netflix'ten yeni Instagram özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 12:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Çevrim içi yayın hizmeti veren Netflix, kullanıcılarının beğendikleri filmleri, bundan sonra Instagram Hikayeleri’nde paylaşmalarına izin verecek.

Çevrim içi yayın hizmetlerinin devreye girmesiyle birlikte, son yıllarda televizyon dizilerine olan ilgi oldukça azaldı. Kullanıcılar artık, izleyecekleri dizileri ve filmleri, internet üzerinden yayın yapan hizmetler aracılığı ile tercih ediyor. bu hizmetlerden bir tanesi ve en popüler olanlarından biri olan Netflix, yeni bir özelliği kullanıcıların duyurdu.

Bilindiği üzere sosyal medya denilince akla ilk gelen isimlerden biri Instagram oluyor. Son birkaç yılın en popüler sosyal medya ağı olan Instagram da milyarlarca kullanıcıyı bünyesinde barındırıyor. Netflix de bundan sonra kullanıcılarının, popüler sosyal medya ağı Instagram Hikâyeleri üzerinde, sevilen filmlerin paylaşılmasına izin verecek.

Netflix'e son ay bu 2 yapım damga vurdu!

Netflix’teki favori şovunuzu, kolayca hikayenizde paylaşabileceksiniz

Netflix, kullanıcılarının oldukça hoşuna gidecek yeni özelliğini duyurdu. Bu özellikle birlikte, artık Netflix kullanıcıları sevdikleri şovları, tek bir tıkla Instagram Hikâyeleri'ne gönderebilecekler. Fakat bu özellik şimdilik sadece iOS kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Paylaşım yapmak için, iOS cihazınızdan paylaşacağınız Netflix dizisi ya da filmini seçin. Paylaş seçeneğine bastığınızda, karşınıza çıkan seçeneklerden Instagram Hikâyeleri seçmeniz, yeterli olacaktır.

Dilerseniz, paylaşacağınız dizi ya da filmin afişini kişiselleştirebilirsiniz. Bu özellik sayesinde, Instagram arkadaşlarınıza sevdiğiniz dizi ve filmleri önerebilmiş de olacaksınız. Yeni özellikten şu an için sadece iOS kullanıcılarının yararlanabilmesi, Android kullanıcılarını üzen durumlardan birisi. Fakat bir Netflix sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, özelliğin Android platformuna gelmesi için de uğraşılıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ