Netflix’ten Hindistan’a özel mobil cihazlar ödeme sistemi! - Haberler - indir.com

Netflix’ten Hindistan’a özel mobil cihazlar ödeme sistemi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-22 14:36:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Netflix tarafından Hindistan’a özel bir mobil ödeme çözümü üzerinde çalışmalara başlandığı belirtildi. İşte konuyla ilgili ilk detaylar. 

Netflix'den Türkiye Fiyatlarına Beklenmedik Zam

Netflix’in yeni rakibi Apple!Netflix’in yeni rakibi Apple!

Dünyanın çok farklı bölgelerinde kullanılan Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve sistemden kolay bir şekilde yararlanılmasını sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili gelen son bilgilerde Hindistan’a yönelik bir özellik üzerinde çalıştığı öğrenilen Netflix, mobil cihazlardan Netflix kullanan kullanıcılar için mobil ödeme sistemi geliştiriyor.

Mobil paket sistemi nasıl olacak?

Şu anda 19.90 TL üzerinden mobil olarak Netflix kullanmak mümkün olurken, aylık olarak sürekli ödenmesi gereken paket ücretleri için kullanıcıların daha pratik bir çözüme sahip olması hedefleniyor. Standart paketin yarısı olarak belirlenen mobil ücretler sayesinde cep telefonu kullanan kişilerin sadece cep telefonu kullanarak Netflix içeriklerine ulaşması mümkün. Bu paketlerde görüntü kalitesi ise standart çözünürlüklerde oluyor. Mobil kullanıcılara yönelik yeni bir sistemi bu şekilde getirmek isteyen Netflix, fiyatlandırma konusunda da kullanıcı dostu olma hedefinde. Bu çözüm ile birlikte abonelikleri arttırmak ve gelirini de bu yönde yukarı çekmek isteyen Netflix, bu çözüme karşılık henüz iyi sonuçlar alabilmiş değil. Zira bölgede hizmet veren Netflix rakipleri çok daha uygun fiyatlar sunuyor.

Mobil paket olarak düzenlenen yeni pakette ortala 10 TL gibi bir rakam belirleyen Netflix, rakiplerinin fiyat olarak gerisinde kalmış. Öyle ki bölgede hizmet veren Amazon Prime Video 10,27 TL, Hotstar ise 15,84 TL etiket fiyatına sahip. Üstelik yerel servisler 10 TL’nin de altındaki fiyatlarla içeriklere ulaşılmasına imkan tanıyor

Netflix mobil cihazlar için daha uygun fiyatlı ödeme planları konusunda iyileştirme yapmış olsa da şu ana kadar kullanıcı nezdinde bunlar karşılık bulmuş değil. 

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı 


İlgili uygulamalar
Spotify ve Netflix Şifrelerini Satan Kişi YakalandıSpotify ve Netflix Şifrelerini Satan Kişi Yakalandı

PAYLAŞ