Netflix'ten For Honor oyunu için belgesel yayınlandı - Haberler - indir.com

Netflix'ten For Honor oyunu için belgesel yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 19:41:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler oyun şirketi olan Ubisoft’un ünlü yapımlarından birisi For Honor’un gelişimi ile alakalı bir belgesel yayınlandı. Playing Hard adlı bu belgeselin yayıncılığını ise Netflix üstlendi. Ubisoft’un uzun süredir üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ve yıllar sonra yayınlamış olduğu For Honor için ortaya çıkış hikayesi belgesel yapıldı. Netflix ile yayınlanan söz konusu bu belgeselde oyunun başlangıcından son halini alana kadar ki geçen süreçte yaşananlar ve gelişmeler tam anlamıyla anlatılıyor. Oyunlara karşı ilgisi olmayan bir kullanıcının bile Playing Hard ile ortaya atılan bir düşüncenin nasıl bir oyuna dönüştüğü ve nasıl aşamalardan geçtiği ilgi çekici bir yapım olarak sunuluyor.

Playing Hard Belgeseli

Söz konusu belgesel ilk olarak İngiltere’de yayınlanmış ve şuan için ise ülkemiz dahil birçok ülkede yayınlanan Playing Hard, oyunun hazırlanma sürecinden itibaren geçen 4 yıllın süreci ve olayları ele alıyor. 40 kişiyle başlayan prodüksiyonun ilerleyen dönemlerde 400 kişiye ulaşmasını ve ekibin tüm yaşadığı sorun ve sıkıntılar ortaya çıkmış oluyor. Belgeselde ayrıca yönetmen ile beraber bir dünya turuna çıkılıyor ve yeni fikirlere nasıl sahip olunduğu açık bir şekilde gözüküyor.

Netflix'in çok ucuz mobil abonelik paketi Türkiye'de yayınlandıNetflix'in çok ucuz mobil abonelik paketi Türkiye'de yayınlandı

Oyun severler tarafından For Honor halen tercih edilen isimler arasında olurken Windows, Xbox ve PlayStation platformunda bu oyunu görebiliyoruz. Bilgisayarlar için Steam üzerinden satın alınabilir olan bu oyunun etkileyici belgeselini Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.  


İlgili uygulamalar
Netflix'in yeni zamlı fiyatları Mayıs ayında uygulanacakNetflix'in yeni zamlı fiyatları Mayıs ayında uygulanacak

PAYLAŞ