Netflix'te Ne İzleyeceğim Derdine Son - Haberler - indir.com

Netflix'te Ne İzleyeceğim Derdine Son

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 12:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Netflix boş zamanlarınızın kurtarıcısı olurken aynı zamanda ne izleyeceğim şeklinde soru işaretleri ile de karşımıza çıkıyor. Film, dizi ya da TV şovlarında vakit geçirmekten keyif alıyor fakat hangi içeriği seyretmek istediğinize karar veremiyorsanız saatlerce araştırma yapmanıza gerek yok. İçerik konusunda kafası karışık olan kişiler genellikle arkadaşlarından, sosyal medyalardan ya da içerik topluluklarından yardım alarak hareket ediyorlar. Netflix'ten farklı bir sitede yapamam diyenlerdenseniz, Netflix üzerinden seyredebileceğiniz içerikleri birçok site üzerinden araştırmak yerine yazımızda derlediğimiz Netflix içeriklerini değerlendireceğiniz sitelere göz atabilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki soru işaretleri de ortadan kalkmış olacak. Yazımızın devamında Netflix'te ne seyretsem sorusuna karşılık bulacağınız 4 farklı site önerisi ile karşılaşacaksınız. 

- What The Hell Should I Watch On Netflix (Web)

Netflic üzerinden ne seyretmek istediğinizi bulmak için filtreleme ya da tek tek inceleme ile zaman kaybetmek istemezseniz What The Hell Should I Watch On Netflix size birçok seçenek sunacaktır. Hızlılık ve basitlik gibi kavramları göz önünde bulundurarak arama yapan What The Hell Should I Watch On Netflix kullanıcılara birbirinden farklı seçenekler ile zengin bir kullanım sunmaktadır. Sitede ilk olarak film, TV şovu ya da ne seyretmek istiyorsanız onu seçerek tür seçimi işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu işlemin ardından WTHSIWON anında size öneride bulunacaktır. 

YouTube Netflix Gibi Etkileşimli İçerikler Üretmeyi PlanlıyorYouTube Netflix Gibi Etkileşimli İçerikler Üretmeyi Planlıyor

- Compare Movies (Web)

Değerlendirmek için birden fazla arkadaşınızdan yardım aldıysanız ve ilk olarak hangi içeriği değerlendireceğinizi bilmiyorsanız bu konuda Compare Movies size yardımcı olacak birçok seçenek sunacaktır. Film seyretme tutkunuzu Compare Movies ile çok daha kolay bir hale getirebilirsiniz. Listenizde yer alan filmlerin ayrıntılarını detaylı bir şekilde görmek için Film Karşılaştırma bölümünü filmin ismini yazın. Bu herhangi bir film ya da TV şovu olabilir. Her bir film ya da TV şovu uzun bir dikey sütun şeklinde sıralanır. Bu sütunun yanına istediğiniz kadar sütun ekleyebilirsiniz. Filmin detaylarında ise, söz konusu filmin kazandığı ödüller, kaç sezon sürdüğü,oyuncu kadrosu, IMDb ve TMBd derecelendirme bilgileri gibi çeşitli bilgiler yer almaktadır. 

- Shufflix (Web)

Shufflix, sitesi Netflix içeriklerini değerlendirmek için ilk olarak sizden hangi ülkede izlediğinizi soruyor ve ardından bu bölgede yayınlanan TV dizileri listeleniyor. Söz konusu liste içerisinde yer alan veriler genellikle popüler olan içerikler olup aynı zamanda farklı türlerin karşımı olarak karşımıza çıkar. Shufflix size sunduğu listeden herhangi bir bölümü seçmenizi ister ve size de bu bölüm hakkında bilgi verir. İster sunulan bu bölümü seyredersiniz isterseniz de Shufflix tarafından sunulan farklı bir bölüm ile işlemlerinize devam edersiniz. Shufflix hem bilgisayarlardan hem de mobilden sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. 

- Netflix-Codes (Web)

Netflix'in en kötü yapısı, kullanıcıya gösterilmeyen filmleri ve şov içeriklerini sınıflandırmak ya da etiketlemek için çok sayıda gizli kategori bulunduruyor. Netflix-Codes tam da bu noktada devreye girerek fazla içerik değerlendirmenizi sağlıyor. 


İlgili uygulamalar
Netflix'te Popüler İçerik Dönemi BaşlıyorNetflix'te Popüler İçerik Dönemi Başlıyor
Netflix, New York Stüdyosuna 100 Milyon Dolar Yatırım YapacakNetflix, New York Stüdyosuna 100 Milyon Dolar Yatırım Yapacak

PAYLAŞ