Netflix'te gizli kategoriler nasıl açığa çıkarılır? - Haberler - indir.com

Netflix'te gizli kategoriler nasıl açığa çıkarılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Online içerik platformları arasında en popülerden birisi olan Netflix’te binlerce içerik bir arada sunuluyor. Zaman zaman bu durum ise içerik bulma noktasında kullanıcılara zorluk yaratabildiği gibi gizli kategoriler sayesinde Netflix’te belirli alana yönelik içerikler bulmak artık çok daha kolay bir hal alıyor. Peki, Netflix'te gizli kategoriler nasıl açığa çıkarılır?

İçerik sayısı çok fazla olduğu gibi farklı bir kategori yapısı bulunan Netflix’te kategorilere yönelerek izlemek istediğiniz içeriklere daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve yeni içerik arama konusuna işinizi kolay bir hale getirebilirsiniz. Resmi açıklamalara göre 15 bin film grubunun bulunduğu Netflix’te bazı kısa kodların olduğu uzun zamandan beri biliniyordu. Geliştirilen Google Chrome eklentisi ise bu aşamada Netflix için büyük bir yardım sağlıyor.

Netflix bu yılı 146 milyon abone ile kapatmayı öngörüyorNetflix bu yılı 146 milyon abone ile kapatmayı öngörüyor

Apple'dan Netflix Benzeri Servis Geliyor

Netflix’te gizli kategorileri keşfedin

Google Chrome için geliştirilen eklenti Better Browse Netflix, sitede yer alan gizli kategorilerin açığa çıkmasını sağlıyor.

Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar

Better Browse Netflix ne işe yarıyor?

Eklenti, siteye Browse All adında bir menü ekliyor. Kullanıcılar bu menü üzerinde normal sitede olmayan kategori ve içeriklere arama yaparak ulaşabiliyor.  14 Eylül 2018 tarihinde güncellemesi yapılan ve Jamie Lee tarafından geliştirilen eklenti şu anda sadece Chrome için destek sağlıyor ve eklenti mağazasında yer alıyor.  Eklenti mağazasından kolay bir şekilde erişim sağlayabileceğiniz eklentiyi kurulum aşamaları tamamlandıktan sonra Netflix’te kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar
Apple'dan Netflix Benzeri Servis GeliyorApple'dan Netflix Benzeri Servis Geliyor
Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem YapımlarNetflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar
Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?

Netflix Türkiye Pazarına Giriş Yaptı


PAYLAŞ