Netflix'in yeni zamlı fiyatları Mayıs ayında uygulanacak - Haberler - indir.com

Netflix'in yeni zamlı fiyatları Mayıs ayında uygulanacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Netflix’in yılbaşı döneminde açıklamış olduğu yeni fiyat rakamları ve zam detayları belli olmaya başlarken, bu zamlı rakamların Mayıs ayı ile beraber tüm kullanıcılar için uygulanması bekleniyor. Netflix platformuna hali hazırda bir zammın gelmesi bekleniyordu. Dünyanın en büyük çevrimiçi film ve dizi izleme platformu olan Netflix, aylık abonelik ücretlerine artışa gitmeye hazırlanıyor. CNN kaynaklı habere göre yılın başında ortaya çıkan rakamlar Mayıs ayı ile beraber faaliyete geçecek ve artık yeni abonelikler yeni rakamlardan baz alınacak.

Netflix Abonelik Ücretleri Artıyor

Apple, Netflix'e bu akşam rakip olacakApple, Netflix'e bu akşam rakip olacak

Netflix’in fiyat artışı sebepleri arasında orijinal içeriklere ağırlık vermesi örnek gösteriliyor. Bu noktada bu yıl ile beraber Netflix’in orijinal içeriklere daha fazla ilgi ve yoğunluk göstermesi bekleniyor. Netflix yapımları artması eş değer olarak giderlerinin de artması anlamına geliyor. Bu sebepten ötürü şirket bu giderleri kurtarmak adına abonelik fiyatlarında artışa gidecek. Yeni abonelik fiyatları açıklandığından itibaren, yeni kullanıcılar zamlı fiyatlar üzerinden abone oluyorlardı. Fakat Mayıs ayı ile beraber artık tüm kullanıcılar zamlı ücretlere geçiş yapacaklar. Netflix’in ABD ve Türkiye tarafındaki değişecek yeni abonelik rakamları ise şu şekilde olacak;

ABD Fiyat Artışları

  • Temel Paket - Eski Fiyat: 8 Dolar - Yeni Fiyat: 9 Dolar
  • Standart Paket - Eski Fiyat: 11 Dolar - Yeni Fiyat: 13 Dolar
  • Özel Paket - Eski Fiyat: - 14 Dolar Yeni Fiyat: 16 Dolar

Türkiye’deki Yeni Abonelik Fiyatları

  • Temel Paket - 15.99 TL
  • Standart Paket - 27.99 TL
  • Özel Paket - 39.99 TL

Bakalım Netflix şirketinin baz alacağı bu yeni abonelik rakamları, aboneler tarafından nasıl bir geri dönüş sağlayacak göreceğiz. Ayrıca Netflix’in ülkemizde aktif etmiş olduğu yeni en uygun fiyatlı mobil paketi haberine de sitemizden erişebilirsiniz.  


İlgili uygulamalar
Microsoft'un yeni tarayıcısı Netflix'de 4K destekleyecekMicrosoft'un yeni tarayıcısı Netflix'de 4K destekleyecek

PAYLAŞ