Netflix’in yeni rakibi Apple! - Haberler - indir.com

Netflix’in yeni rakibi Apple!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-12 10:56:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Netflix’in yakaladığı başarı, bu alana daha fazla dikkat çekerken piyasanın yeni ismi Apple olacak. Apple’ın 25 Mart itibari ile yeni servisini tanıtması bekleniyor. İşte detaylar. 

Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?

Tim Cook’a Donald Trump Tim Apple derse!Tim Cook’a Donald Trump Tim Apple derse!

Apple tarafından 25 Mart tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte, özel yazılım ve servislerin görücüye çıkarılması bekleniyor. Bu konuda en çok dikkat çeken ise kuşkusuz Apple’ın geliştirdiği yeni video servisi olacak. Cupertino Apple Park’ta düzenlenecek olan etkinlikte yeni donanımların yanı sıra servislerin de tanıtılması beklendiği gibi Apple’ın video servisi neredeyse kesinleşti.

Video servisi tanıtılacak!

25 Mart itibari ile tanıtımı yapılacak video servisinin ilk olarak ABD’de kullanılma sunulması bekleniyor. Şu anda servisin nasıl adlandırılacağı ve hangi özellikleri sunulacağı bilinmiyor. Buna karşılık Netflix ile benzer bir yapıda olması beklenen servisin online içerik izleme platformu olarak sunulması bekleniyor. Apple TV üzerinden de erişime açılması beklenen Apple video platformunun bu alanda ne kadar başarılı olacağı ve özellikle Netflix karşısında ne kadar bir başarı yakalayacağı merak ediliyor. 

Apple Store Zorlu Center Açıldı 


Apple Para Yükleyenlere %10 Bonus VerecekApple Para Yükleyenlere %10 Bonus Verecek

PAYLAŞ