Netflix'in Türk Dizisinin Konusu Belli Oldu - Haberler - indir.com

Netflix'in Türk Dizisinin Konusu Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-01 07:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile popüler çevrim içi dizi izleme platformu olan Netflix'in orijinal Türk yapım içeriği işine girişeceğinin açıklaması yapılmıştı. Yapılan açıklamadan beri merakla beklenen Netflix'in Türk yapımı dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Türk yapımı dizi için 03 Medya ile anlaşma yapıldığı ifade edilmişti. Ancak sezon sayısı, bölüm sayısı, yayınlanma tarihi ve dizinin içeriği hakkında hiçbir bilgi açıklanmamıştı. Milliyet tarafından yapılan açıklama ile dizi ile alakalı ilk bilgiler paylaşılmış oldu.

Öncelikle 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği bu dizi henüz senaryo yazım aşamasında olduğundan ötürü dizi hakkında çok fazla bir bilgi sahibi olunmadığı ifade ediliyor. 03 Medya dizinin sekiz bölümü tamamlayıp Netflix cephesinde gönderildiği açıklandı. Dizi aksiyon ve drama türlerinin ağırlıklı olduğu bir yapım olacağı ifade edildi. İlk sekiz bölümlük gönderimin ardından dizinin kaç sezon olacağına dair henüz bir bilginin bulunmadığını belirtelim. Dizi içeriği hakkında paylaşılan ilk bilgilere ise aşağıdan erişebilirsiniz.

"Amerikalı bir baba, IŞİD'e katılan oğlunu bulup kurtarmak için Türkiye'ye gelir ve Güneydoğu'ya geçer. Baba, bölge halkından aldığı destekle Irak'a geçer ve IŞİD'e katılır. Kısa sürede terör örgütünün önemli militanlarından biri olan babayı IŞİD, haremine verdiği esir kadınlarla ödüllendirir. Baba; kadınlardan birinin Alman olduğunu, onun da çocuğunu kurtarmak için IŞİD'e katıldığını öğrenir."

Türk yapımı bu Netflix içeriği  birçok kullanıcı tarafından şimdiden merakla bekleniyor durumda. Özellikle son zamanlarda ortaya çıkan internet yapımı dizilerin popülerleşmesinin ardından Netflix kapsamında piyasaya girecek bu dizinin ne kadar beğenileceği ise şimdiden merak konusu oluşturuyor diyebiliriz. "Amerikalı bir baba, IŞİD'e katılan oğlunu bulup kurtarmak için Türkiye'ye gelir ve Güneydoğu'ya geçer. Baba, bölge halkından aldığı destekle Irak'a geçer ve IŞİD'e katılır. Kısa sürede terör örgütünün önemli militanlarından biri olan babayı IŞİD, haremine verdiği esir kadınlarla ödüllendirir. Baba; kadınlardan birinin Alman olduğunu, onun da çocuğunu kurtarmak için IŞİD'e katıldığını öğrenir."




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ