Netflix'in

Netflix'in "Sizin için indirilenler" özelliği Android cihazlar için yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-01 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Popüler dizi, film seyretme platformu Netflix'e gelen yeni özelliği "Sizin için indirilenler" Android platformlarında kullanılmak üzere sunuldu. Bu özellik sayesinde Netflix artık kişilerin izleme geçmişine göre önerileri otomatik bir şekilde indirecek. 

Üç yıl öncesinde akıllı indirme özelliğini aktif hale getiren Netflix, en sevdiğiniz dizinin bir sonraki bölümünü size sormadan akıllı cep telefonunuza indirerek her zaman platforma ulaşmaya imkan sağlıyordu. Bu sayede diziyi indirmeyi unutmuş olsanız bile bir sonraki bölüm cihazınızda hazır olacak, istediğini zaman istediğiniz yerde bu içerikleri telefonunuzdan seyredebilirsiniz. 

Netflix 2020 dördüncü çeyrek verilerini açıkladıNetflix 2020 dördüncü çeyrek verilerini açıkladı

Netflix platformuna sunulan bu yeni özelliği "Sizin için indirilenler" sayesinde izleme geçmişinize göre tavsite edilen dizi veya filmler otomatik bir şekilde mobil cihazlara indirilecek. Sık sık seyahat eden biriyseniz elinizin altında sürekli olarak hazır halde olan bir film ya da dizi olacak. Bu sayede seyahat aralarında ya da otele gittiğinizde keyifle Netflix platformunu kullanabileceksiniz.

Netflix'de kontrol ve kota kullanıcıların elinde

Akıllı cihazınıza ne kadar film ve dizi indireceğinize kendiniz karar veriyorsunuz. Bu son derece önemli bir özellik, telefonunuzun hem alanı hem de mobil veri kullanacağı zaman ne kadar tüketim sağlayacağı konusunda kontrol sizde olacak. Akıllı cep telefonunuz veya tabletinizde alan sınırı konusunda sorunsuz bir şekilde Wi-Fi bulduğunuz bir alan içerisinde kota sınırlamasını yükselterek dilediğiniz kadar içerik indirebilirsiniz. 

Mobil veri konusunda da “kota” problemiyle karşı karşıya kalıyorsanız feragat edeceğiniz mobil kotanıza göre yine içerik indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Elbette ki Netflix'in bu özelliği örneğin korku seviyorsanız, “İzlemediğiniz korku türündeki filmleri ya da dizileri bir anda akıllı cihazınızda bulmanıza” neden olacak. Her yapımın mükemmel olmadığını da unutmamak gerekir. Sık sık seyahat etmek durumunda kalıyorsanız ve Netflix'de yer alan hemen her şeyi izlerim derseniz bu muazzam bir özelliktir. Seçici biriyseniz bu özellik sizin için çok işlevli olmayabilir.


İlgili uygulamalar
Netflix karışık oynatma özelliğinin testlerine başladıNetflix karışık oynatma özelliğinin testlerine başladı
Netflix abonelik ücretleri zamlanıyor mu?Netflix abonelik ücretleri zamlanıyor mu?
Netflix stüdyo kalitesinde ses desteği sunacakNetflix stüdyo kalitesinde ses desteği sunacak

PAYLAŞ