Netflix'in önerilen içerikleri kullanıcıların cihazlarına otomatik olarak indirilecek - Haberler - indir.com

Netflix'in önerilen içerikleri kullanıcıların cihazlarına otomatik olarak indirilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-24 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital film ve dizi platformu olan Netflix için yeni bir özellik ortaya çıktı. Android işletim sistemli akıllı telefon ve tablet kullanıcıları tarafından Netflix uygulamasında farklı bir yenilik fark edildi. “Sizin için İndirilenler” adlı bu yeni özellik ile beraber size tavsiye edilen dizi, film ve programlar mobil cihazınızın bellek durumuna göre otomatik olarak indirilmeye başlandı. Netflix’in daha önce Sizin İçin Önerilenler adlı bir başlığı altında listelediği içerikleri farklı bir yol ile kullanıcılara sunmaya başladı. Sizin İçin İndirilenler adlı bu yeni özellik ile beraber listelenen içerikler artık siz bir işlem yapmadan cihazınıza otomatik olarak indirilecek. Bu durum opsiyonel olarak sunulmuşken, kullanıcılar dilerse iptal edebilecek. Dilediğiniz zaman kapatabileceğiniz bu özelliği Ayarlar sayfasındaki Akıllı İndirmeler menüsünden belirleyebileceksiniz.

Netflix otomatik indirme özelliğini sundu

Netflix abonelik ücretleri zamlanıyor mu?Netflix abonelik ücretleri zamlanıyor mu?

Netflix’in bu yeni indirme özelliği mobil veri değil sadece WiFi üzerinden sunuluyor. Birçok özelleştirme imkanına sahip olarak bu yenilik, depolama alanı noktasında ise çeşitli kısıtlamalar yapmanıza olanak sağlıyor. Her kullanıcı profilinde farklı bellek kapasiteleri bu özellik için tercih edebilecek. Netflix’e bu noktada 1 GB, 3 GB veya 5 GB gibi sınırlamalar getirerek kontrolü sağlamış olacaksınız. Netflix’in yeni otomatik indirme özelliği şuan için sadece Android kullanıcılar için sunulmuş durumda.

Uygulama üzerinden İndirilenler sekmesine girerek buradan indirmek istediğiniz içerik boyutunu belirleyebilirsiniz. Özelliğin yakın zamanda iOS platformuna da sunulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Netflix stüdyo kalitesinde ses desteği sunacakNetflix stüdyo kalitesinde ses desteği sunacak
Netflix Android için zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladıNetflix Android için zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladı

PAYLAŞ