Netflix’in İnternet Kullanımı nasıl takip edilir?     - Haberler - indir.com

Netflix’in İnternet Kullanımı nasıl takip edilir?    

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-09 15:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Online çevrimiçi içerik izleme platformu olarak dikkat çeken Netflix, online olarak kullanıldığından dolayı interneti tüketebilmektedir. Özellikle mobil veri kullanan kişiler için bu durum çok daha zorlayıcı olabileceğinden dolayı kişilerin Netflix kullanımını takip etmesi uygun bir çözüm olacaktır. 

Netflix, orijinal içerik için bu yıl 15 milyar dolar harcayacak

Netflix daha önceden Androide getirdiği özelliği şimdi iOS'a getirdiNetflix daha önceden Androide getirdiği özelliği şimdi iOS'a getirdi

WiFi ya da mobil veri fark etmeksizin Netflix ile ne kadar veri harcadığınızı kontrol etmek istiyorsanız Netflix için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Netflix’in internet kullanımı nasıl takip edilir?

Netflix’in veri tüketimini mobil olarak kontrol etmek istediğinizde iOS ve Android’de yer alan veri kullanım takibini yapmanız yeterli olacaktır. Bu tür durumlarda ise iOS için ayarlar ve Cellular adımlarını takip etmelisiniz. Burada yer alan Cellular Data kısmında uygulamalar listesinden Netflix’i seçerek ne kadar veri tükettiğini detaylı olarak görüntüleyebilirsiniz. 

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri

Android işletim sisteminde ise ayarlar ve Network & Internet adımlarını takip edin. Data Usage> Mobile Data Usage bölümünde tıpkı iOS’ta olduğu gibi uygulamalar listesinden Netflix seçimini yapmanız gerekir. Böylece internet paketinizin ne kadarını Netflix için ayrıldığını kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Eğer WiFi kontrolünü de ele almak istiyorsanız cihazlarınız için My Data Manager gibi uygulamaları kullanmanız gerekir. Bilgisayar gibi sistemlerde de benzer şekilde uygulamaların kullanılması zorunludur.  

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı


İlgili uygulamalar
iOS'a Netflix akılı indirme özelliği geldiiOS'a Netflix akılı indirme özelliği geldi
Netflix Animasyon Logosunu YenilediNetflix Animasyon Logosunu Yeniledi
Apple, Netflix'e Rakip Olmaya HazırlanıyorApple, Netflix'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor

Netflix Türkiye Pazarına Giriş Yaptı


PAYLAŞ