Netflix'in Güncel Kullanıcı Sayısı Açıklandı - Haberler - indir.com

Netflix'in Güncel Kullanıcı Sayısı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-17 15:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dijital içerik platformu olan Netflix, dünyanın en popüler ismi olmaya devam ediyor. Pazara Disney ve Apple gibi güçlü isimlerin çevrim içi platformları giriş yapmasıyla beraber rekabet daha da artmış durumda. Netflix’in karşısına iddialı rakiplerin geleceği söylentileri ortaya çıkarken, Netflix tarafından son abonelik rakamları pazarın hakiminin hala kimde olduğunu gösteriyor. Son açıklanan rakamlar ile beraber 2019 Ocak-Mart dönemiyle beraber Netflix abone sayısı geçtiğimiz yıla göre artış sağlamış durumda.

Netflix Abone Sayısı Artmaya Devam Ediyor

Netflix kendi radyosu için çalışmalara başladı!Netflix kendi radyosu için çalışmalara başladı!

Şirket 2019’un ilk üç aylık dilimine yönelik bazı istatistiklerini açıkladı. Buna göre geçtiğimiz yılın aynı döneminde 125 milyon olan Netflix abone sayısı, bu yıl aynı dönemde 148 milyon seviyelerine geçmiş durumda. Buna göre son üç ayda 9 milyona yakın bir abone kazanmış olduğu açık bir şekilde gözüküyor. Şirketin son gerçekleştirmiş olduğu online toplantı ile yeni yıla dair verilerini ve gelecek planlarını açıkladı. Buna göre ikinci çeyrek ile beraber Netflix platformunda “Top 10 listesi” göreceğiz. Bu uygulama ilk etapta İngiltere’de test edilecek ve test sürecinden bir süre sonra tüm Netflix kullanıcıları için aktif olacak.

Bu yeni özelliğe göre Netlifx’te haftalık öneriler göreceğiz. Kullanıcıların izlediği ve haftalık olarak en popüler olan içerikler, top 10 listesi adı altında yayınlanmış olacak. Netflix dev bir dizi film izleme platformu olurken, şuan için Apple TV+ yada Disney+’ı kendilerine rakip görmüyor. Pazara yeni giriş yapacak olan bu sistemler ile beraber büyümesini etkilememesi için talebe yönelik içerikler sunulmaya devam edilecek. Kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutan Netflix, bu noktada içerikler ve kullanıcı isteklerini önemsemeye devam ediyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde Apple ve Disney, Netflix karşısında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
Netflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı BelirlendiNetflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı Belirlendi
YouTube Netflix Gibi Etkileşimli İçerikler Üretmeyi PlanlıyorYouTube Netflix Gibi Etkileşimli İçerikler Üretmeyi Planlıyor

PAYLAŞ