Netflix'in çok ucuz mobil abonelik paketi Türkiye'de yayınlandı - Haberler - indir.com

Netflix'in çok ucuz mobil abonelik paketi Türkiye'de yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-04 18:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler çevrimiçi dizi ve film izleme platformu olan Netflix’in bir süredir test etmiş olduğu yeni uygun fiyat etiketli mobil paketi Türkiye kullanıcıları için sunuldu. Geçtiğimiz ayın son döneminde ilk olarak ortaya çıkan Netflix servisinin bu yeni paketi sadece mobil kullanıcılar için sunulacağı ve test aşamasında olduğu biliniyordu. İlk olarak Hindistan bölgesinde test edilen bu yeni mobil paket, Türkiye kullanıcıları için erişime açıldı ve fiyatı belli oldu. Mart ayındaki Netflix Mobil Paket detaylarına göre Hindistan’daki karşılığının 20 TL olduğu düşünülüyordu. Ancak Netflix Türkiye’deki uygun abonelik politikası kapsamına giren yeni mobil paket, ülkemiz için oldukça uygun fiyatla giriş yaptı ve resmi sitede mobil paket 7.99 TL olarak karşımıza çıktı.

Netflix’in Yeni Çok Ucuz Mobil Paketi Yayında

Netflix’ten Hindistan’a özel mobil cihazlar ödeme sistemi!Netflix’ten Hindistan’a özel mobil cihazlar ödeme sistemi!

Platform çevrimiçi bir sistem olduğu için içerikler Wifi ortamında indirilip daha sonra çevrimdışı izlenebilir olabiliyor. Sadece mobil cihazları üzerinden Netflix kullanan kullanıcılar için bir abonelik paketi hedefleyen şirket, uygun fiyata sahip bu mobil paketi ile oldukça fazla abone çekebilir gibi duruyor. Netflix’in bu yeni mobil abonelik sistemi Netflix sitesinde Chrome üzerinden gözükürken, şuan için Opera, Firefox ve diğer tarayıcılar üzerinden görüntülenemiyor.

Bu yeni mobil paketin sadece yeni kullanıcılar için geçerli olduğunu ve paketi zaten bulunan kullanıcılar için bu yeni mobil pakete geçiş yapamayacaklarını belirtelim. Bakalım Netflix’in bu yeni paketi nasıl bir ilgi alacak göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
Apple, Netflix'e bu akşam rakip olacakApple, Netflix'e bu akşam rakip olacak
Microsoft'un yeni tarayıcısı Netflix'de 4K destekleyecekMicrosoft'un yeni tarayıcısı Netflix'de 4K destekleyecek

PAYLAŞ