Netflix'e yeni bir özellik eklendi - Haberler - indir.com

Netflix'e yeni bir özellik eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix geliştirilmeye ve işlevsel özellikler kazanmaya devam ediyor. Dijital platformlar arasında sahip olduğu kullanıcı sayısı ile film kategorisinde zirvede olan şirket, platformunda yer alan popüler yapımları yeni özelliği ile listeleyecek. TOP 10 listelerinin hizmete girdiğini duyuran Netflix, bir süredir test ettiği bu özellik ile günlük olarak 3 farklı TOP 10 listesi oluşturacak. Kullanıcılar ise bu listelerdeki popüler dizi ve film içeriklerine bakabilecek. Dünyanın en popüler çevrimiçi film ve dizi servisi olan Netflix, kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Dünya genelinde milyonlarca aboneye sahip olan Netflix, şimdi ise önemli bir özelliğini platforma dahil etmiş durumda.

Netflix TOP 10 özelliği nedir?

Deneme sürümünü kaldıran Netflix!ten yeni hamle!Deneme sürümünü kaldıran Netflix!ten yeni hamle!

Netflix platformunda hem orijinal hem de lisanslı birçok içerik bulunuyor. Şirket sadece kendi yapımlarını değil farklı yapımcıların içeriklerini de yayınlıyor. Ancak bunca içerik olmasından ötürü kullanıcıları neyin iyi bir yapım olduğunu bilemiyor ve kararsız kalıyorlar. Netflix ise bu durumun önüne geçebilmek ve kullanıcıların seçimlerini kolaylaştırmak için önemli bir özellik getirdi. Netflix’te artık en popüler 10 içerik direkt bir şekilde listelenebilecek. Kullanıcılar o gün popüler olan 10 film veya diziyi görebilecekler. Platformun uzun süredir beklenen işlevsel bir özelliği olacak bu gelişme ile beraber kullanıcılar sürekli olarak popüler içeriklerde tutulmuş olacak.

Netflix’in bu yeni hizmetinde 3 liste bulunuyor. Bunların birisi kullanıcıların izleme geçmişine göre hazırlanan en popüler 10 içeriği barındıracak. İkinci ve üçüncü liste ise kullanıcıdan bağımsız olarak şekilde sıralanacak. Aboneler bu iki listede platformun o gün en popüler dizi ve filmlerini ayrı şekilde görebilecekler. Özellik bir süredir Meksika ve Birleşik Krallık’ta test edilirken, şimdi ise tüm kullanıcılara sunulmuş durumda.


Netflix'in sevilen özelliği Steam'e geliyorNetflix'in sevilen özelliği Steam'e geliyor

PAYLAŞ