Netflix'e uygun fiyatlı mobil paket geliyor! - Haberler - indir.com

Netflix'e uygun fiyatlı mobil paket geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-15 12:09:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde Netflix gelir oranını arttırmak için çalışmalar başlatmıştı, çareyi mobil platforma indirimli paket satarak bulmayı çalışan firma testlerine başladı bile!

Netflix içeriklerini sadece mobil cihazları üzerinden tüketen kullanıcıların sayısı dünya genelinde yoğun bir artışta. Bu artış, şirketi de mobil kullanıcılara özel yeni abonelik paketlerini test etmeye başlamış gibi benziyor.

Netflix bu yılı 146 milyon abone ile kapatmayı öngörüyorNetflix bu yılı 146 milyon abone ile kapatmayı öngörüyor

Netflix'den Daha Uygun Fiyatlı Paket Geliyor

Malezya'da yayın yapan The Star gazetesinde yer alan haberlere göre, çevrimiçi içerik platformu aylık abonelik ücretinin yarı fiyatının aşağısına çekecek ve yalnızca mobil cihazlardan erişim hakkı sağlanacak paketlerini denemeye devam ediyor. Bu yıl içinde yayınlanan raporlara göre, tablet ve telefonlar Netflix'in toplam üye kayıtları içinde sadece yüzde 35'lik bir paya sahip. Netflix'in mobil kullanıcılarındaki artış, mobil kullanımın televizyon izlemeye veya PC ile zaman geçirmeyle kıyaslarsak daha fazla olduğu ülkelerde sabit hale gelmiş durumda.

Netflix'in ürün inovasyonundan sorumlu olan direktörü Cameron Johnson, dünya genelindeki uygulamaların yüzde 60'ının ayda en az bir kere birşeyler izlemek için mobil uygulamayı açtığını belirtmişti. Netflix'in ürün planında içeriklerin çevrimdışıyken de izlenebilmesi adına mobil cihazlara indirebilmesi de belirgin bir yere sahip. Telefon ve tabletlerle geçirilen zamanların farkında olan Netflix, mobil cihazlara özel bir paket sunarak abone sayısını ve kazançlarını artırmayı hedefliyor gibi.

Testleri başladı bile!

Netflix bu yeni özelliği ABD dışındaki ülkelerde test etmeye başladı bile. Şirketin öncelikli odak noktasının mobilin içerik ve veri tüketiminde daha büyük yer tuttuğu Asya ve Afrika olduğu tahmin ediliyor.


Apple'dan Netflix Benzeri Servis GeliyorApple'dan Netflix Benzeri Servis Geliyor
Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem YapımlarNetflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar
Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?

PAYLAŞ