Netflix’e korsan darbesi! - Haberler - indir.com

Netflix’e korsan darbesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 12:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Son yılların en çok konuşulan şirketlerinden bir tanesi olan Netflix, korsan kullanım nedeni ile ekonomik anlamda zarar yaşamaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Online yayın platformu olarak dikkat çeken Netflix, kendine özgü yapımları ile tüm dünyada yakından takip edilmeye devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda özellikle Netflix'in korsan yayınlar nedeniyle zorlanmaya başladığı ifade edilirken, korsan yayınlar Netflix abonelik sisteminin işlememesine neden oluyor. Bu durumun ortaya çıkması Netflix'in çok ciddi zarar yaşadığını net bir şekilde ortaya koydu ve bu konuda yeni önlemler de konuşulmaya başlandı. 

Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!

Netflix içeriklerine ulaşmak için gizli kodlar nasıl kullanılır? 

Ortak kullanımlar da zorluyor!

Netflix’in zarar etmesinin ardından yer alan bir diğer gerekçe ise ortak kullanımlar. Kişilerin tek bir abonelik üzerinden ortak bir şekilde yararlanması, yine aboneliğin ve kullanıcı sayısının düşmesine ve gelirlerin de bu nedenle azalmasına neden oluyor. Netflix tarafından yapılacak yeni hamleler ile birlikte özellikle ortak kullanımların sınırlandırılması gündemde.

Zarar çok büyük!

Gelen bilgilere göre mevcut nedenlerden dolayı Netflix’te yaşanan zarar aylık yaklaşık 192 milyon dolar. Netflix’in rakipleri olarak görülen Amazon Prime’da 45 milyon Dolar, Hulu’da ise 40 milyon dolar gibi bir zarar yaşarken Netflix'in bu konuda çok daha yüksek bir zarar rakamına ulaşması bu durumun daha da kritik hale gelmesine neden oldu. 

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri


İlgili uygulamalar
Apple Netflix'e rakip sistemini Mart gibi tanıtacakApple Netflix'e rakip sistemini Mart gibi tanıtacak

PAYLAŞ