Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar - Haberler - indir.com

Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 12:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü Netflix, kataloğuna her geçen gün yeni dizi ve film eklemeye devam ediyor. Kasım ayı içerisinde de Netflix'te izleyeceğiniz en iyi yapımları sizler için araştırıp listeledik.

Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar

Her zaman olduğu gibi Netflix, Kasım ayı içerisinde de bizlere muhteşem yapımlar sergilemeye devam edecek. 

Netflix, sansür uyguladığı iddialarını yalanladıNetflix, sansür uyguladığı iddialarını yalanladı

1983

Amerikalı bir DEA ajanı Meksika'daki uyuşturucu tacirlerini hedef alıyor. Bu hedef almanın nasıl tehlike oluşturduğu öğretirken Guadalajara Karteli'nin yükselişine tanıklık ediyoruz.

The Kominsky Method

Michael Douglas, kısa süren aktörlükten sonra şimdi de Hollywood'da saygın bir oyunculuk koçu rolünde bulunuyor. Chuck Lorre imzalı komedi dizisinde de Alan Arkin de bulunuyor.

Baby

Gerçek bir hikayeden esinlenen bu dizi, kimlik ve bağımsızlık arayışı ile topluma karşı koyan bir grup Romalı genci anlatıyor.

HANEDAN

Aile evinin çıkan bir yangın sonucunda kül olmasının ardından, Carringtonlar hanedanlarını yeniden kurmak için ve eski güçlerine tekrar ulaşmak için enkazı gözden geçiriyor.

A TAIWANESE TALE OF TWO CITIES

Taipeli bir doktor ve San Franciscolu bir mühendis, anlaşma ile evlerini takas ederek dertlerle ve sırlarla, karşılaşmalarla dolu bir yolculuğa çıkmak üzeridir.

OUTLAW KING

Bu film, dönem draması, İskoçya tacını taktığı için İngiltere Kralı tarafından kanun kaçağı olarak yaşamaya zorlanan Robet Bruce'un savaşını anlatıyor.

THE OTHER SIDE OF THE WIND

Orson Welles'in bu filminde, ömrünün son gününü yaşayan bir yönetmen, yeni projesini bitirmeye çabalarken bir yandan da mirası üzerinde kafa yoruyor.

THE BALLAD OF BUSTER SCRUGGS

Antolojiyi yazan ve yöneten, Joel ve Ethan Coen'in bu ürünü, Vahşi Batı hakkında bu altı masal için hazırlanın.

FOLLOW THIS

BuzzFeed muhabirleri, bu belgesel için seks robotlarını, keskin nişancı ve süper bakteriler gibi şeyleri ve daha fazlasını araştırıyor.

ONUR MADALYASI

Bu belgesel, Irak, Afganistan, Vietnam ve daha fazla ABD askeri operasyonlarında Onur Madalyası alan askerlerin ve operasyonların hikayelerini anlatıyor.


İlgili uygulamalar
Dünya genelinde internet kullanımının sahibi; NetflixDünya genelinde internet kullanımının sahibi; Netflix
Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?
Netflix, Küresel İnternetin yaklaşık yüzde 15’ini tüketiyor!Netflix, Küresel İnternetin yaklaşık yüzde 15’ini tüketiyor!

PAYLAŞ