Netflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Netflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-15 11:10:05
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

İnternet aracılığı ile büyük hız kazanan eğlence sektörü, film ve dizi izleme konusunda da çok özel fırsatlar ayağınıza getirmeye devam ediyor. Son dönem içerisinde ülkemizde de önemli derecede karşılık gören Netflix, çevrimdışı izleme gibi muazzam bir çalışmaya imza atmış durumda. Daha önceden Marvel ve House Of Cards dizileriyle büyük ilgi toplayan muazzam portal, yine iddialı ve kaliteli bir çalışmaya imza atıyor.

Çevrimiçi film ve dizi izleme konusunda, elbette ki seçenek çok fazla. İnternet erişimi bu konuda önemli gereklilik olurken, Netflix ve ortaya koyduğu çalışma planı, bunu bir zorunluluk olmaktan çıkaracak. Spotify gibi özellikle çevrimiçi müzik servislerinde, müzik indirip sonradan dinleme imkânı, internet olmayan bir bölgede gerçekten iyi ve eğlenceli bir etkinliğin önünü açıyordu. Ülkemizde yayına başladığı günden beri yüksek maliyeti göz ardı edilen ve sunumlarıyla insanları etkileyen Netflix, sürekli internet bağlantısı istediğinden imkânları daha kısıtlı bir sistemi temsil etmekteydi. Son gelecek özellikle birlikte çevrimdışı kullanım imkânı, keyifli vakit geçirmek isteyen insanlar için müthiş fırsatlar yaratacak. İnternetle birlikte yapacağınız stoklama, daha sonra dinleyeceğiniz müzik veya izleyeceğiniz film için size gerçekten önemli fırsatlar sunacak. Netflix yöneticilerinin basına sızdırdığı haberler, bu yıl içerisinde ve yıl sonuna doğru, çevrimdışı kullanma imkânının devreye konacağı yönünde. Özellikle bu konuda ilgisi olan kullanıcılar, bu habere çok sevinmiş olabilirler.

Kesintisiz internet bağlantısı bu konudaki sorunları rafa kaldırırken, ne yazık ki herkesin bu imkânı kavuşamadığı da söylemek gerek. Aslında bağlantı kopma sorununu da düşünecek olursak, cihaza rahatlıkla indirip daha sonradan izleyeceğiniz film ve diziler, kesintisiz bir eğlence kaynağı olarak size hizmet verecek. İzleme fırsatları konusunda her ne kadar tarih vermese de Netflix bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. İnsanların büyük bir merakla beklediği bu yenilik, akıllı cihazların çok daha fonksiyonel bir yapıya kavuşmasını sağlayacak. Aslında günümüzde pek çok insan bu cihazları fazlasıyla kullanıyor fakat bu yeni özellik ve çevrimdışı izleme yeteneği sayesinde, eğlenceli vakit geçirmek çok daha kolay olacak. Beklenildiği gibi bu yılsonunda faaliyete geçerse, mevcut sistemin hızla yayılan bir kullanım patlaması yaşayacağını söyleyebiliriz. Büyük ekranlı akıllı telefonların ise bu sistemler ile birlikte ilerleyen dönemlerde daha çok tercih edileceğini söylemek mümkün.

 





PAYLAŞ