Netflix'den YouTube'u aratmayan yeni özellik! - Haberler - indir.com

Netflix'den YouTube'u aratmayan yeni özellik!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 10:25:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Sosyal Medya

Sunduğu hizmet ve kaliteli yapımlarıyla oldukça popüler olan Netflix, iOS telefonlarına dikkat çeken, YouTube'a oldukça benzeyen yeni birkaç özellik getirmesiyle oldukça ses getirdi.

Video sarma özelliği!

Dizi maratonu sevenlerini memnun etmeyi amaç edinen Netflix, iOS uygulamasının en son sürümüne bazı işe yarayacak yeni özellikler getirdi. Uygulamanın yeni sürümünde 10 saniye ileri ve geri sarma düğmeleri bulunuyor. Aynı zamanda ekranın sol ve sağ köşelerinde iki kez tıklatarak da aynı işlevleri gerçekleştirebileceğiz.

Opera Max'a Youtube ve Netflix Desteği GeldiOpera Max'a Youtube ve Netflix Desteği Geldi

Şimdiye kadar, YouTube'un ileri ve geri sarma özelliğine alışanlar ve bunu Netflix uygulaması üzerinde de gerçekleştirmeye çalışanlar, ekranı yakınlaştıran hareketler ile karşılaşıyordu. Şimdiyse Netflix'in oynatma kontrolleri ile birlikte YouTube'un özelliklerine benzedi. Bu da uygulama kullanıcılarını mutlu edecek haberlerden. Aynı zamanda oynat / duraklat düğmesi de önceki boyutlarına göre daha da büyük oldu.

Netflix'den Daha Uygun Fiyatlı Paket Geliyor

Yeni gelen güncelleme ile birlikte ekranın alt kısmına da birkaç yeni özellik eklendi. Bölümler listesi, Ses ve Altyazılar menüsü ve "Gelecek Bölüm" düğmesi bunların arasında bulunuyor. Değişikliklerle birlikte Netflix iOS uygulaması TV uygulamasına biraz daha benzemeye başladı. Kullanıcılar için biraz daha tutarlı bir deneyim sunulmaya başlandı.


Netflix dizilerin ve filmlerin altına yapılan yorumları kaldırıyorNetflix dizilerin ve filmlerin altına yapılan yorumları kaldırıyor
Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?Ücretsiz Netflix üyesi olmak ister misiniz?
Netflix orijinal içeriklerinin çekimleri için yeni bir stüdyo aldıNetflix orijinal içeriklerinin çekimleri için yeni bir stüdyo aldı

PAYLAŞ