Netflix'den Daha Uygun Fiyatlı Paket Geliyor - Haberler - indir.com

Netflix'den Daha Uygun Fiyatlı Paket Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Pazarda yer alan en popüler çevrimiçi yayın platformlarından olan Netflix için birçok yenilik görmeye devam ediyoruz. Son olarak iPad Pro serisi için uygulamasını güncelleyen şirket uyumluluk ve iyileştirme sürecini sağlamıştı. Disney ve Apple gibi markalardan bu yönlü servis çalışmaları ortaya çıkarken Netflix’te karşı hamlelerini  yapmayı sürdürüyor. Şimdi ise bazı pazarlar için Netflix cephesinden yeni daha uygun fiyata sahip paket seçenek planlarını görebiliriz. 2019’un ilk dönemi ile beraber Apple cephesinden, 2019’un sonlarında ise Disney cephesinden kendi çevrim içi servislerini göreceğiz. Bu durum ise Netflix için iki köklü rakip anlamına geliyor. Ayrıca Disney+ ile beraber gelecek Star Wars ve Loki dizisi şimdiden duyurulmuş durumda.

Netflix Yeni Plan Seçeneği Gelebilir

Apple'dan Netflix Benzeri Servis GeliyorApple'dan Netflix Benzeri Servis Geliyor

Dünya üzerinde tam 137 milyondan fazla aktif aboneye sahip olan Netflix bu rekabete yeni hamleler atarak geride kalmak istemiyor. Platformda birçok orijinal dizi ve film içeriği bulunuyor. Bu içerik zenginliğinin yanı sıra Netflix’in plan ve paket seçenekleri de bir hayli geniş durumda. Her bütçeye hitap eden planlarına ek olarak şirketin bir bütçe düzenlemesine gitmesi bekleniyor. CEO tarafından yapılan bir röportajda daha uygun fiyatlı bir plan seçeneğinin sunulabilmesi bekleniyor. Şuan için üç ana izleme seçeneği yer alıyor. Bunlar Basic, Standart ve Premium olarak üçe ayrılıyor.

Ülkemizde sırayla bu paketler 15.99 TL, 27.99 TL ve 39.99 TL olarak fiyat etiketlerine sahip durumda. Amerika’daki basic üyelik 7.99 dolar olurken ülkemizde bu rakam 2.99 dolar seviyesine denk oluyor. Daha uygun fiyatlı bir paketin daha bu seçenekler arasında eklenmesi beklenirken bu planda ne gibi farklı özellikler devre dışı bırakılacak henüz bilinmiyor. İlerleyen dönemlerde Netflix’in yeni planını devreye sokması bekleniyor.


Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem YapımlarNetflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar
Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?
Netflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme SunduNetflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme Sundu

PAYLAŞ