Netflix, Yeni Ultra Üyeliğini Testlere Başladı - Haberler - indir.com

Netflix, Yeni Ultra Üyeliğini Testlere Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-05 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler çevrimiçi dizi ve film izleme servisi olan Netflix'in yeni bir üyelik sistemi test ettiği ortaya çıktı. Bu noktada yeni üyelik planı 'Ultra' adı ile geliyor ve en üst seviye ile en pahalı paket olacak. Varolan üyelik seçenekleri arasında en pahalı ve elit bir seçenek olacak olan Ultra'nın bazı kaynaklara göre şuan Netflix İtalya internet sitesi üzerinde ortaya çıktığı ifade ediliyor. İtalyanca Netflix platformunda gözüken yeni üyelik seçeneği Netflix şirketi tarafından da doğrulanmış oldu. Fakat yeni planın detayları henüz tam anlamı ile bilinmezken, ortaya çıkan ekran görüntülerine göre en az iki seçeneğin olduğu gözüküyor.

Bu noktada ücretler noktasında aylık 17 dolar olarak yeni üyelik seçeneğinin kullanıma sunulması bekleniyor. Varolan Premium üyelik seçeneği 14 dolar fiyat etiketine sahipken yeni Ultra'nın ise yakın bir fiyat etiketi bulunuyor. Diğer yandan Netflix'in varolan HDR desteğini yeni üyelik seçeneği ile beraber en pahalı olan paketine bu yeteneğini eklemesi bekleniyor. HDR içerik şuan için bazı cihazlar için sunulurken Standart ve Premium paketlerde yer alan aynı anda izleme seçeneklerinin bir ve iki seçeneklerine indirilmesi bekleniyor. Bu kapsamda Ultra pakette ise aynı anda dört farklı cihaz üzerinden izlenebilme yeteneği sunulmuş olacak.

Özellikle Premium üye kullanıcılarının hoşuna gitmeyeceği bu yeni hamlelerin kullanıcılara nasıl bir etkisi olacak yakın zamanda göreceğiz. Yeni Ultra seçeneğinin gelmesi ile beraber Premium'un sunmuş olduğu avantajlar biraz kısılarak asıl üst seviye yeteneklerin en pahalı paket olan Ultra'ya geçmesi bekleniyor. Yeni paket seçeneğinin en kısa süre içerisinde diğer ülkeler dahil olmak üzere tüm Netflix kullanıcıları için aktifleştirilmesi bekleniyor.





PAYLAŞ