Netflix yeni özelliğini kullanıma sundu - Haberler - indir.com

Netflix yeni özelliğini kullanıma sundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 14:28:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Film seyretme keyfinizi kusursuz bir hale getiren Netflix, kullanıcı odaklı yenilikler yaparak gündem de adından söz ettirmeye devam ediyor. Rakiplerinin, corona virüs pandemi sürecinde gelişmesiyle ile daha hızlı adımlar atmaya başlayan platform, kullanıcı deneyimini geliştirerek adım adım yükselmeye devam ediyor. İşte yeni Netflix özelliği ve getirdikleri.

Yeni Netflix özelliği neler sunacak?

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Netflix, bu özelliği tüm mecralarda kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Şu an için ABD'de yayınlanan güncellemeye göre, artık seyretmek istemediğiniz içeriklerden kurtulmak çok daha kolay olacak. Netflix, daha önce beğenmeyip, yarıda bıraktığınız içerikleri sürekli olarak karşınıza çıkarıp, devam etmeniz için rahatsız edici bir hatırlatma uyarısında bulunuyor. Bu konu hakkında kullanıcılarından gelen geri dönüşleri değerlendiren platform, yarıda bırakarak devam etmek istediğiniz içerikleri hatırlatmadan kaldırmak mümkün hale geliyor. 

Netflix'in HD ve HDR 10 desteği sunduğu akıllı telefonlarNetflix'in HD ve HDR 10 desteği sunduğu akıllı telefonlar

Platformda yer alan izlemeye devam et sekmesine tıkladığınızda karşınıza, oynat, bölümler gibi seçenekler çıkıyordu. Şimdi söz konusu bu seçenekler arasında satırdan sil şeklinde bir özellik daha bulunuyor. Bu özellik sayesinde artık, izleyip yarıda bıraktığınız ve tekrar hatırlamak istemediğiniz içerikleri sonsuza dek silebilceksiniz. Aslında daha önce de bir şekilde içeriği önerme diyebiliyor ve bir sürü istemediğiniz içerikleri de zorunda kalmıyordunuz. Bir süre sonra ise sistem yeniden bu görmek istemediğiniz içerikleri izlemeye devam et şeklinde hatırlatmaya başlıyordu. Çok basit bir değişiklik gibi görünse de, platformun istemediğiniz içeriği sürekli önünüze getiriyor olması sinir bozucu olabiliyordu. Son dönemde ise Sosyal Medya tartışmalarının odaklarından biri olan platform, son olarak TBMM’de de yasaklanmıştı.

 


İlgili uygulamalar
Netflix'i daha verimli kullanmanın 15 yoluNetflix'i daha verimli kullanmanın 15 yolu
Netflix içerikleri için yeni bir ırkçılık karşıtı kategori ekliyorNetflix içerikleri için yeni bir ırkçılık karşıtı kategori ekliyor
Netflix'in Türkiye'deki abone sayısı ve geliri açıklandıNetflix'in Türkiye'deki abone sayısı ve geliri açıklandı

PAYLAŞ