Netflix Üyeliğini İptal Etme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Netflix Üyeliğini İptal Etme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-08 09:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok seyredilen dizi, film platformu Netflix, her yaştan kullanıcı için özel içerikler sunuyor. Belirli bir kullanımdan sonra Netflix aboneliğinizi iptal etmek isteyebilir ya da Netflix üyelik iptali şeklinde yardım ihtiyacı hissedenlere özel olarak hazırlanan yazımızdan faydalanabilirsiniz. Netflix üyelik iptali işlemlerini nasıl yapacağınız hakkında bilgi edinmek için yazımıza göz atın. Bu işlemlere başlamadan önce ilk olarak Netflic uygulamasını ya da internet tarayıcınız üzerinde Netflix sayfasını açın. Açmış olduğunuz sayfanın sağ üst kısmında yer alan Hesap yazan bölüme tıklayın. Daha sonra ise Üyelik ve Faturalama yazan bölüme tıklayın ve Üyeliği İptal Et yazısına tıklayın. Bu yazıya tıklayarak işlemlerinize devam edebilirsiniz. Daha sonra ise üyeliğinizi iptal etmenizi sağlayan ya da kullanmış olduğunuz paket planlamasını gösteren bir sayfa ile karşı karşıya geleceksiniz. 

Kullanım konusunda biraz tasarruf etmek isterseniz HD Standart ya da 4K içerikli Premium işlemleri tamamlanmış ise, tercihen hesabınızı Standart Definition ayarına getirerek tasarruf etme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ücretlendirme sisteminden rahatsız oluyorsanız bu tercih size yardımcı olacaktır. Paket kullanımınızda biraz tasarrufa gitmiş olabilirsiniz. Bunlara rağmen hesap üyeliğinizi kalıcı olarak iptal ettirmek isterseniz de iptal ettirmeyi bitir yazan düğmeye tıklayın. Mevcut üyeliğin,izi iptal ettirme işleminin hemen ardından ise faturanın kesilme tarihine kadar hesabınıza erişim sağlayabileceksiniz. Yani faturalama dönemine kadar içerikleri seyretmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra aynı zamanda eğer hesabınızda kullanmanız hediye puanlar varsa da bunları da üyeliğiniz sona ermeden kullanabilirsiniz. 

Netflix Paketleri Tekrar Zamlandı!Netflix Paketleri Tekrar Zamlandı!

Netflix üyelik iptali yapma işlemleri

Netflix hesabınızı iptal etmek için netflix.com/YourAccount’ a veya netflix.com’a girip sırasıyla aşağıdaki adımları takip edin.

- Netflix hesabınızdan profil sayfasına dokunun ve Hesap bölümüne tıklayın.

- Burada yer alan Üyeliği İptal Et butonuna tıklayın.

- Gerekli olan onay sisteminden sonra üyeliğinizin iptal işlemi gerçekleşecektir. 

Birbirinden farklı özel ödüllere layık görülen dizilere, filmlere, belgesellere ya da oldukça fazla kitlenin internet sayfalarına bağlı binlerce aygıt üzerinden izlemesini sağlayan özel bir yayın hizmet türüne Netflix adı verilir. Hangi türden yapımları severseniz sevin binlerce içerik arasından  kendi tercihlerinize ulaşmanız mümkün olacaktır. İnternet ortamında dizi, film ya da herhangi bir içerik seyrederken en çok rahatsız eden konulardan biri de ansızın reklamlar ile karşılaşıyor olmamızdır. Netflix üzerinden içerikleri seyretme esnasında herhangi bir reklam ile karşılaşmaksızın tüm içeriklerde bölümden vakit geçirebilirsiniz. Bu sayede kesintisiz içerik seyretme keyfini yaşayacaksınız. 

Her zaman her yerde yepyeni içerikleri keşfedecek ve her ay eklenen yeni programlardan faydalanmanın keyfini yaşayacaksınız. Dünyanın en önemli içerik platformu Netflix üzerinden sunulan içerikler size yetersiz geliyorsa, artık sıkıldıysanız ya da ücretlendirmelerden memnun değilseniz üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak için yukarıda saydığımız adımları takip etmek yeterli olacaktır. Her türlü hizmete karşı yine de Netflix kullanımınıza son vermek isterseniz tek çare elbette ki Netflix hesabınızı iptal etmekten geçiyor. 


İlgili uygulamalar
Netflix'den Gerçekliği Artıracak Yeni ÖzellikNetflix'den Gerçekliği Artıracak Yeni Özellik
Netflix Masaüstü İçin Pop-Out Özelliğini DeniyorNetflix Masaüstü İçin Pop-Out Özelliğini Deniyor
GTA 6, Netflix Dizisinden İlham AldıGTA 6, Netflix Dizisinden İlham Aldı

PAYLAŞ