Netflix üyeliği nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Netflix üyeliği nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-24 12:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Şayet Netflix hesabınız yoksa, hemen sahip olmanız için birçok neden var. Neden diye soracak olursanız, The Crown, The Good Place, Bojack Horseman, Black Mirror gibi dünyanın en popüler dizileri ve filmleri bu platform üzerinden paylaşılıyor.

Fakat gel görelim ki herhangi bir nedenden ötürü, Netflix’i bırakmak, para biriktirmek ya da zamanınızı başka şeylere ayırmak istiyorsanız, Netflix hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Peki Netflix hesabı nasıl silinir. Hadi gelin haberin devamını birlikte okuyarak, bu sorunun cevabını bulalım.

Netflix hangi telefonları destekleyecek?Netflix hangi telefonları destekleyecek?

Netflix hesabı nasıl kapatılır?

İlk yapmanız gereken şey sizlerinde tahmin edeceği üzerine Netflix uygulamasını açın. Bu sayfa karşınıza geldiği zaman sağ üst köşede yer alan Hesap sekmesine tıklayarak o butonu açın. Bu alanda “Üyelik ve Faturalama” sekmesinde “Üyeliği iptal et” butonu göreceksiniz. Burada üyeliğinizi iptal etmenizi ya da planınızı düşürmenizi sağlayan bir sayfa karşınıza çıkacak. Şayet 4K Premium ya da HD Standart planındaysanız, isterseniz hesabınızı Standart Definition’a düşürerek biraz daha tasarruf etme şansı yakalayabilirsiniz. Ama siz gene de hesabınızı tamamen iptal etmek fikrinden yana iseniz, “İptal etmeyi bitir” sekmesini tıklayınız. Üyeliğinizi iptal ettikten sonra, faturalama döneminiz son bulana kadar hesabınıza giriş yapabileceksiniz.

Şayet hediyeniz ya da promosyonunuz varsa

Size bir de hatırlatma yapmak istiyorum. Şayet iptal ettiğiniz esnada bir Netflix hediye kartı ya da promosyon bakiyeniz mevcut ise, bakiyeniz bitene kadar panel üzerinden izlemeye devam edebilirsiniz. Tüm bunlar bittikten sonra iptal etme işleminiz aktif hale gelecektir.

 

 

 


Netflix Abonelik Ücretleri ZamlanıyorNetflix Abonelik Ücretleri Zamlanıyor
Netflix'e son ay bu 2 yapım damga vurdu!Netflix'e son ay bu 2 yapım damga vurdu!
Netflix'ten yeni Instagram özelliğiNetflix'ten yeni Instagram özelliği

PAYLAŞ