Netflix, Umbrella Academy'nin yayın tarihini açıkladı - Haberler - indir.com

Netflix, Umbrella Academy'nin yayın tarihini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 09:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Netflix bugünlerde Umbrella Academy dizisi ile birlikte çizgi roman severlerin kalbini çalmayı planlıyor. Daha öncesinde Cowboy Bebop haberleri ile birlikte heyecanlandıran içerik platformu en son da Ghost in the Shell için çalışmaya başlamıştı. Şimdi de Dark Horse tarafından yayınlanmış olan çizgi roman bir grup yetenekli çocuklar kundaktan alınarak yetiştirildiği bir akademiyi anlatıyor. Yayın tarihi sürekli beklenen dizi için haber geldi. Netflix, Umbrella Academy'nin yayın tarihini açıkladı

Netflix, Umbrella Academy'nin yayın tarihini açıkladı

Dark Horse tarafından yayınlanan bir çizgi romandan uyarlanarak yapılan bu dizi için yayın tarihi, diziseverlerin son günlerde beklediği önemli haberlerden birisiydi. Bu dizinin sonunda yayın tarihi açıklandı. Geçen seneden beri merakla beklenen bu dizi için sürekli olarak iptal oldu haberleri de ortaya çıkıyordu. Her ne kadar iptal oldu haberleri gelse de dizinin 2018 tarihinde çıkması bekleniyordu. Fakat bu süper kahraman dizisine kavuşmak için bir süre daha beklememiz gerekecek. Peki dizinin yayın tarihi ne zaman olacak?

Apple'dan Netflix Benzeri Servis GeliyorApple'dan Netflix Benzeri Servis Geliyor

The Umbrella Academy dizisi, birbirleri ile anlaşamayan ve Umbrella Academy olarak adlandırılmış süper kahramanlardan oluşan bir ailenin hikayesini anlatıyor. İçerisinde Monocle, Spaceboy, the Kraken, the Rumor, the Seance, Number Five, the Horror ve the White Violin birbirleri ile farklılıklarına rağmen babaların gizemli ölüm sırrını çözmek için bir araya gelmek zorundalar. Bu hikayede evlatlık olan White Violin karakterini ise Ellen Page canlandırıyor. Dizinin ilk fragmanına bakıldığında bu altı karakter ön plana çıkıyor. İlk görüntülerde ise Umbrella Academy kısa zaman içerisinde favori bir dizi haline gelebilir. Bu platform, Marvel darbesi sonrası kendine gelmenin yollarını arayacaklardır. Dark Horse hem çizgileri hem de derin hikayelere sahip olan bu çizgi romanları ile birlikte tanınıyor. Netflix belli ki Marvel şirketinin son zamanlarda bıraktığı boşluğu doldurmak için çalışmalara başlamış.

Dizinin hangi tarihte çıkacağına gelirsek Netflix, Umbrella Academy için 15 Şubat 2019 tarihini verdi. Disney Plus henüz piyasaya girmemiş olmasına rağmen dizi sektörünü harekete geçirmeye başladı bile. Bakalım 2019 tarihinde Disney'in piyasaya girmesi ile birlikte neler yaşanacak?


Netflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem YapımlarNetflix'e Kasım Ayı İçerisinde Girecek Muhteşem Yapımlar
Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?Netflix Önerilerini Nasıl İyileştirebilirsiniz?
Netflix'te gizli kategoriler nasıl açığa çıkarılır?Netflix'te gizli kategoriler nasıl açığa çıkarılır?

PAYLAŞ