Netflix televizyondan nasıl izlenir? - Haberler - indir.com

Netflix televizyondan nasıl izlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-22 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada çevrimiçi dijital olarak hizmet veren birçok servis ve şirket bulunuyor. Bunlar arasında öne çıkan isimlerden birisi hiç kuşkusuz film ve dizi severlerin en popüler adresi Netflix oluyor. Netflix, sadece Türkiye değil dünya genelinde oldukça popüler olan bu dijital servis olarak karşımıza çıkıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Netflix nedir, Netflix nasıl kullanılır gibi soruların cevabını vermeye çalışacağız. Ayrıca kullanıcıların sıklıkla merak ettiği televizyondan Netflix nasıl izlenir problemine yönelikte yapabileceğiniz çözümler neler bunlara bakacağız. Kütüphanesinde yüzlerce dizi ve film seçeneği barındıran popüler servis Netflix, orijinal yapımlarıyla öne çıkmanın yanı sıra efsanevi yapımlara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Netflix, sunduğu farklı kategorilerdeki dizi ve film içerikleri ile her yaştan kullanıcısına hitap etmeyi başarıyor.

Gelişen teknoloji ile beraber Netflix servisi sadece bilgisayar ve akıllı telefonlarda değil, artık televizyonlarda da yer alıyor. Televizyonlardan Netflix izleme imkanı ile beraber film ve dizi izlemek daha keyifli bir hal alıyor diyebiliriz. Gelin şimdi Netflix nedir? Ve Netflix’e nasıl üye olunur? Gibi soruların cevaplarına bakalım.

Samsung cihazları Netflix HD ve HDR desteğine kavuştu!Samsung cihazları Netflix HD ve HDR desteğine kavuştu!

Netflix nedir?

Netflix, 1997 yılında bir yapım şirketi olarak kurulmuş ve insan evlerine VCD ve DVD siparişi vermelerini sağlayan bir platformdu. Ancak internet teknolojisinin gelişmesi ile beraber film ve dizileri abonelik sistemi ile internet üzerinden yayınlanmaya başladı. Dünya genelinde ise son 10 yılda bir popülerlik yakaladı ve ücret karşılığında kullanıcılarına dizi ve film sunan bir servis haline geldi. Bünyesinde ünlü yapımların yanı sıra kendisine ait özel içerikler de yer alıyor.

Netflix’e nasıl üye olunur?

  • Netflix’in resmi internet sitesine gidin.
  • Karşınıza gelen kutuya e-mail adresinizi girerek “Şimdi Deneyin” bölümüne tıklayın.
  • Abonelik paketinizi seçin.
  • Uygun bir şifre belirleyin.
  • Ödeme yönteminizi seçerek ödemeyi gerçekleştirin.

Yukarıda yapacağınız bu basit adımlar ile kolay bir şekilde Netflix platformuna üye olabilirsiniz.

Netflix hangi cihazlarda kullanılır?

Netflix platformunu akıllı telefon ve bilgisayar üzerinden kullanabileceğiniz gibi Android TV veya Smart TV destekli televizyonlardan da kullanabilirsiniz. Ayrıca PlayStation ve Xbox gibi konsollarda da Netflix uygulaması olduğunu belirtelim. Bunun için internet bağlantınız ile beraber Netflix destekleyen cihaz üzerinden Netflix izlemeye başlayabilirsiniz. Netflix’in arayüzü her platformda aynı şekilde tasarlanmış durumda. Bu sayede her cihaz üzerinden Netflix’i kolay bir şekilde kullanmanız mümkün olacaktır.

Netflix akıllı televizyondan nasıl izlenir?

  • Akıllı televizyonunuzu internete bağlayın.
  • Akıllı televizyon üzerinden uygulama mağazasına girin.
  • Netflix’i indirin ve kurun.
  • Kurduktan sonra Netflix’e girerek giriş işlemini gerçekleştirin.

Yukarıdaki adımları yaparak, akıllı televizyonunuz üzerinden kolay bir şekilde Netflix’i kurarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Netflix ücretleri ne kadar?

Netflix üç farklı paket seçeneği sunuyor. İhtiyacınıza uygun olan paketi seçerek aylık bir şekilde abone olabilirsiniz.

  • Temel üyelik: 17,99 TL/ay - Tek cihaz, SD çözünürlük
  • Standart HD: 29,99 TL/ay - İki cihaz, HD çözünürlük
  • Özel Ultra HD: 41,99 TL/ay - 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük

 

 

 

 

 


Google Chrome'a Netflix şifreni paylaşmayı sağlayan yeni bir eklenti geldi!Google Chrome'a Netflix şifreni paylaşmayı sağlayan yeni bir eklenti geldi!
Sanal sinema özelliği sunan Netflix eklentisiSanal sinema özelliği sunan Netflix eklentisi

PAYLAŞ