Netflix kendi radyosu için çalışmalara başladı! - Haberler - indir.com

Netflix kendi radyosu için çalışmalara başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 21:11:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en güçlü online içerik platformlarından biri olarak hayatımızda yer edinen Netflix, film, dizi, belgesel ve bunlara benzer içerikler için özel olarak tasarlanmış bir platformdur. İçerikleri itibariyle oldukça geniş kitleleri etkisi altına almayı başaran Netflix, rakiplerinin karşısında ayakta kalmak için son zamanlarda birçok yenilik ile karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Apple TV'nin piyasaya girmesi ile Netflix'in pabucunun dama atılacağı konusunda çeşitli bilgiler ile karşı karşıya kalmıştık. Netflix bu durumlara aldırış etmeden özgün çerçevesinde gelişim göstermeye yönelik hareket etmeye devam ediyor. 

Rakiplerinin karşısında kullanıcılarını memnun etmeye devam etmek isteyen Netflix bu doğrultuda çalışmalar yapıyor ve aynı zamanda yeni planlarını da devreye sokarak kullanıcılarını etkiliyor. Sadece online içerik platformu olmaktan çıkarak daha fazlasına odaklanan Netflix, faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekledi. Herkes tarafından bilinen ve oldukça yaygın bir şekilde kullanılan bu çevrimiçi içerik platformu, “Netflix Is A Joke” adına sahip olacak olan bir komedi radyosu kuruyor. Komedi radyosu kelimesi kulağa son derece hoş ve yenilikçi geliyor. 15 Nisan tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Netflix Is A Joke adlı radyo, ABD’de radyo platformu Sirius XM aracılığıyla dinlenebilecek.

Netflix Zarar Mı Ediyor?Netflix Zarar Mı Ediyor?

Netflix yeni radyosu ile heyecanlandırıyor

Netflix Is A Joke adındaki radyo, online içerik platformu Netflix için iki farklı açıdan önem taşıyor. Televizyon yayıncılığından radyo yayıncılığına geçiş yapan şirket, ilk kez farklı bir büyük çevrimiçi platformla içerik sağlamak için işbirliği yapıyor. Sirius XM'in kapsama alanı şu an için sadece ABD, Kanada ve Porto Riko ile sınırlı bir şekilde yayın yapacak. Şu an için erişim alanı son derece kısıtlı olan radyonun ısa bir süre sonra tüm dünyada etkin bir şekilde çalışması bekleniyor. Netflix yerinde durmadan, her geçen gün farklı yenilikler ile karşımıza çıkmak adına çalışmalar içerisinde. Maalesef ki şu an için Netflix Is A Joke adındaki radyoya erişim sağlamak yukarıda saydığınız üç ülke ile sınırlı olacak. Farklı ülkelerden erişim sağlamak mümkün olmayacak. Fakat yayının beğenilmesi halinde kısa süre içerisinde tüm dünyada etkin bir şekilde kullanılacak. Online içerik platformu olmanın yanı sıra aynı zamanda radyoculuk alanında etkin olmayı hedefleyen Netflix, yakın zamanda büyük başarılara imza atacak gibi gözüküyor. 

Radyoda şovları Netflix’te yayınlanan popüler komedyenlerin sesi duyulacak. Bu komedyenler arasında elbette ki oldukça ünlü isimler yer alacak. Bu komedyenler arasında dam Sandler, Bill Burr, Chris Rock, Dave Chappelle, Ellen DeGeneres, Jerry Seinfeld, Ricky Gervais, Sarah Silverman, Trevor Noah ve Wanda Sykes gibi isimler yer alıyor. Netflix'in halihazırda mevcut komedi programlarının yanı sıra aynı zamanda henüz yayınlanmayan şovlarda kesitler de radyo sayesinde dinleyici ile buluşacak. Netflix’in mevcut komedi programlarının yanı sıra henüz yayınlanmayan şovlardan kesitler de radyoda dinleyicilerle buluşacak. Sirius XM tarafından yapılan açıklamaya göre; Netflix Is A Joke’ta ünlü konukların ve komedyenlerin de katılacağı orijinal bir günlük şov programı da yayınlanacak.


İlgili uygulamalar
Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!Xiaomi Pocophone F1 için Netflix güncellemesi geldi!
Netflix içeriklerine ulaşmak için gizli kodlar nasıl kullanılır? Netflix içeriklerine ulaşmak için gizli kodlar nasıl kullanılır? 
Tüketici Netflix kullansa da vizyon filmini sinemada izliyorTüketici Netflix kullansa da vizyon filmini sinemada izliyor

PAYLAŞ