Netflix iOS için

Netflix iOS için "Fast laughs" özelliğini yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük dijital film ve dizi platformu olan Netflix, iOS uygulamasına yurt dışında Fast laughs adlı yeni özelliklerini dahil ettiğini duyurdu. Netflix platformu son olarak AirPods Pro ve AirPods Max modellerine kurumsal ses desteği getirmeyeceği açıklaması ile gündeme gelmişti. Bu konu hakkında iOS platformları duruma üzülürken, şimdi ise iOS için yeni özel Fast Laughs adlı bir ses özelliği getiriliyor. İleri dönemlerde Android platformu için de çıkacak olan bu özellik, iOS uygulamasının alt kısmına yeni bir menü dahil ediyor. Şuan için sadece Kanada, ABD, İngiltere, Avustralya ve İrlanda merkezli olarak kullanılabilir olan bu yenilik dikkat çekiyor. Şirket Fast Laughs ile kişilerin karşısına dikey formatta, TikTok benzeri hızlı içerikler sunuyor.

Bu kapsamda komedi kategorisinde eğlenceli kısa klipler sunan şirket, bu sayede kullanıcıların uygulama içindeki geçirdikleri zamanları artırmayı hedefliyor. Hem de bu özellik ile komedi içerikleri ön plana çıkmış oluyor.

Netflix Android için zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladıNetflix Android için zamanlayıcı özelliğini test etmeye başladı

Netflix’e Fast Laughs özelliği geliyor

Platforma hatırlayacak olursak kısa süre önce yeni bir özellik daha tanıtılmıştı. Bu özellikte ise uygulama size sormadan sizin için otomatik içerik indirebilecek. Önümüzdeki dönemde herkes için kullanımda olacak olan bu özellik, ayarlardan açtığınız zaman daha önceki izlemelerinize göre oluşturulacak olan algoritma sayesinde sevebileceğiniz içerikler cihazınıza otomatik olarak indirerek izlenmeye hazır hale gelecek. İndirmeler sadece WiFi bağlantısı üzerinden gerçekleşecekken, profil başına 5 GB’lık maksimum alan bulunacak. Bu alan boyutu değiştirilebilecekken, birçok kişinin hoşuna gitmesi beklenen bu özellik sürpriz anlarda işe yarar olabilecek.

Yeni gelecek olan Fast Laughs özelliğine dair bilinenler bu kadar olurken, bu yeniliğinde özellikle uygulamada vakit geçirmek isteyen kullanıcılar tarafından beğenilmesi bekleniyor. İlerleyen dönemlerde hem Android hem de iOS platformu için özellik sunulmuş olacak.


İlgili uygulamalar
Netflix'in önerilen içerikleri kullanıcıların cihazlarına otomatik olarak indirilecekNetflix'in önerilen içerikleri kullanıcıların cihazlarına otomatik olarak indirilecek
Netflix'in Netflix'in "Sizin için indirilenler" özelliği Android cihazlar için yayımlandı

PAYLAŞ