Netflix hesabına sahip olanları görmek - Haberler - indir.com

Netflix hesabına sahip olanları görmek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-26 19:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en büyük içerik seyretme platformu olarak uzun süredir hayatımızda olan Netflix, genel olarak ülkemizde de oldukça yayın olarak tercih ediliyor. Şöyle ki Netflix kullanıcıları, platform üzerinden bir paket satın alır ve bunu ister tek başına ister arkadaşları ile paylaşarak aylık olarak belirli ödeme karşısında içerikleri değerlendirirler. Satın alınan paketlerin arkadaşlar ile paylaşılarak kullanılması halinde çok daha uygun bir kullanım sağlanıyor. Şöyle ki Netflix platformunun bu paketleri sunmasındaki esas sebep, aynı kullanıcının farklı cihazlardan da hesaplarına erişim sağlayabilmeleridir. Açılan bir hesaba birçok farklı IP adresi üzerinden giriş yapılıyorsa, bu hesabın farklı kişiler tarafından kullanıldığını göstermektedir. Sahip olduğunuz Netflix hesabınıza kimlerin giriş yaptığını öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirmek için ilk olarak Netflix hesabınıza giriş yapın. 

Gerekli adımları takip ederek sahip olduğunuz Netflix hesabına kimlerin girdiğini tespit edebilir ve bunları yakından takip edebilirsiniz. Hesabınıza giriş yapanları öğrenmek için hesabınıza giriş yapın ve hesabınızın ayarlar ekranından "Bağlı cihazların yakın zamandaki izleme etkinliği" seçeneğine tıklayın. Burada mevcut olduğunuz hesabınızı en son kullandığınız cihazlar ve bunun yanı sıra aynı zamanda konumlar ekranında Tarayıcı, Akıllı TV, Android, iPhone gibi tüm cihaz ve ip adresi konum bilgilerini görebilirsiniz. Kontrol esnasında tanımadığınız ya da giriş yapmasına müsaade etmediğiniz bir cihaz ya da IP adresi görüyorsanız, hesabınızın tüm cihazlardan çıkışını gerçekleştirecek ve Netflix hesabınızın şifresini değiştirerek farklı kişilerin giriş yapmasının önüne geçebilirsiniz.

Netflix önümüzdeki ay Türkiye'den çekiliyor mu?Netflix önümüzdeki ay Türkiye'den çekiliyor mu?

Hesabınızı özelleştirmek için belirli ayarlamalar doğrultusunda hareket edecek ve kullanım alanlarınızı kendi tercihlerinize göre geliştirebileceksiniz. Netflix hesabınızda tercih etmiş olduğunuz paketi sadece kendiniz kullanmak istemezseniz arkadaşlarınızla ya da ailenizle bu kullanımı paylaşabilir ve ödeme konusunda bir iyileştirme gerçekleştirebilirsiniz. Netflix platformunda bir üyeliğiniz söz konusu ise içeriklerin her birinden sorunsuz bir şekilde faydalanacak ve bunların takibini de yine kolaylıkla yapacaksınız. 

 

 


İlgili uygulamalar
Netflix rakibi Apple TV kasım ayında geliyor!Netflix rakibi Apple TV kasım ayında geliyor!
Netflix'ten Bill Gates belgeseli geldiNetflix'ten Bill Gates belgeseli geldi

PAYLAŞ