Netflix Hesabı nasıl iptal edilir? - Haberler - indir.com

Netflix Hesabı nasıl iptal edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-27 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Son dönemlerin en dikkat çeken online içerik izleme platformu Netflix üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Bu nedenle Netflix içeriklerini izlemek isteyen kişilerin ücretli olarak sunulan üyelik paketlerini tercih etmesi ve üyelik oluşturması gerekmektedir. 

Dünya genelinde internet kullanımının sahibi; Netflix 

Netflix orijinal içeriklerinin çekimleri için yeni bir stüdyo aldıNetflix orijinal içeriklerinin çekimleri için yeni bir stüdyo aldı

Netflix üyeliğine sahip olan kullanıcıların bu üyeliğini iptal etmek istemesi halinde ise yine yasal bir şekilde işlem yapılabilmektedir. Netflix üyeliğinizi kapatmak istiyor fakat bu işlemleri nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız haberimizdeki adımları takip ederek kolay bir şekilde iptali gerçekleştirebilirsiniz.

Adım adım Netflix'i aboneliği iptal etme işlemleri

Netflix üyeliğinizi iptal etmek için cep telefonundan uygulama aracılığıyla ya da web tarayıcısı üzerinde üyelik bilgilerinizle oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açtıktan sonra ise aşağıda yer alan adımları takip ederek iptali gerçekleştirebilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra hesap bölümüne erişim sağlayın ve hesap bölümünde yer alan menüden üyelik ve faturalama bölümüne geçiş yapın.  Bu sayfada yer alan üyeliği iptal et butonuna tıklayarak iptal işlemlerinizi başlatabilirsiniz. 

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri

Yüksek paket ve aboneliği sahip olan kullanıcılar için bu sayfada daha düşük paketler öneri olarak sunulacaktır. Uygun bir paket seçerek bu aşamada üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz. Fakat üyeliğinizi iptal ettirme noktasında kararınız kesinse, üyelik iptal işlemlerine devam edebilirsiniz. İptal etme işlemleri için son olarak iptal etmeyi bitir düğmesine tıklamanız yeterli olacaktır. Böylece iptal işlemleri gerçekleştirilecektir.

Eğer elinizde herhangi bir şekilde hediye ya da promosyon kayıtlı değilse üyeliğiniz o an itibariyle kapatılacaktır ve erişime açılmayacaktır. İptal etme işlemleri için herhangi bir ek ücret ödenmesine gerek olmadığı gibi kullanıcıların üyelik dahilinde günü varsa o gün kadar kullanım sürdürülebilir. 

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı


İlgili uygulamalar
Netflix'e Şİfreli Ebeveny Koruması Nasıl Eklenir?Netflix'e Şİfreli Ebeveny Koruması Nasıl Eklenir?

PAYLAŞ