Netflix Geçmişi Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

Netflix Geçmişi Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-07 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrimiçi film ve dizi izleme platformu olan Netflix'in birçok işe yarar işlevsel özelliği bulunuyor. Bu içeriğimizde ise sizlere Netflix'te geçmişinizdeki içerikleri nasıl silebileceğinizden bahsedeceğiz. Netflix sistemi izleme geçmişinizi baz alarak yeni bir dizi yada film tavsiyesinde bulunuyor. Ayrıca başladığınız sezona ara verdiğinizde o diziye dair bazı hatırlatmalar yapıyor. Ancak bu tarz öneri ve bildirimleri sevmiyor iseniz, Netflix izleme geçmişinizi silerek bu durumdan tamamen kurtulabilirsiniz. Gelin şimdi Netflix izleme geçmişi nasıl silinir detaylıca bakalım.

Netflix indir / Android

Netflix indir / iOS

Netflix İzleme Geçmişi Silmek

  • İlk olarak Netflix internet sitesi üzerinden 'Etkinliğim' sekmesine erişerek oradan arama kısmındaki tercihlerin hemen yanında yer alan X simgesine basın.
  • Bu işaretlemeler ile izleme geçmişinizde yer alan tüm öğeleri tüm cihazlarınız üzerinde 24 saat içinde kaldırabileceksiniz. Bir dizi seçimi yaptıysanız ise tüm seriyi tek bir seçenek ile silme imkanınız bulunacaktır.
  • Bu işlem ile Netflix'te yer alan izleme geçmişinizi başarılı bir şekilde silmiş olacaksınız.

İzleme geçimişinizi silmeniz ile beraber artık istemediğiniz Netflix önerileri ve bildirimleri tamamen yok olmuş olacaktır.





PAYLAŞ