Netflix ebeveyn kontrolü nasıl ayarlanır? - Haberler - indir.com

Netflix ebeveyn kontrolü nasıl ayarlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-19 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

İçerisinde binlerce film ve diziye sahip olan dijital yayın servisi Netflix, normal video akışının yanı sıra çocuklar içinde oldukça eğlenceli içeriklere sahip durumda. Tabi her platformda olduğu gibi Netflixte de çocukların rastlayabileceği birçok uygunsuz içerik bulunuyor. Netflix ise ebeveynlerin çocukların yetişkinlere yönelik içerikleri görüntüleyememesi adına bazı kısıtlama yolları sunuyor. Bu kısıtlama seçeneğini uygulamak için ise Netflix hesabınıza internet tarayıcısı üzerinden girmeniz gerekiyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Netflix’te ebeveyn kontrollerinizi nasıl kolay bir şekilde ayarlayabileceğinize bakacağız.

Netflix Ebeveyn kontrolleri nasıl yapılır?

Netflix ebeveynler için yeni denetim özellikleri getirdiNetflix ebeveynler için yeni denetim özellikleri getirdi

İlk olarak Netflix internet sitesine erişerek Giriş yapmayı gerçekleştirin ve profil simgeinizi ve daha sonra Hesap bölümünü açın.

  • Ayarlar kısmına gelin.
  • Ebeveyn Denetimleri kısmına gidin.
  • Netflix şifresini girin.
  • PIN oluşturun.

Daha sonra Olgunluk Seviyesine Göre Kısıtla bölümüne gidin ve çocuğunuzun yaş grubu üstündeki bölümü seçin. Seçenekler arasında Küçük çocuklar (6 ve altı), büyük çocuklar (12 ve altı), gençler (14 ve altı) veya yetişkinler (15+) olarak seçenekler yer alıyor. Bu seçeneklerin MPAA ve TV derecelendirme sistemlerine göre belirlendiğini belirtelim. Diğer yandan PIN girmeden hiçbir şeyin oynatılmaması için de tüm içeriği kısıtla diyebilirsiniz. Bunun için Küçük Çocuklar üzeindeki balonu seçin ve olgunluk derecelendirme bölümüne bakmadan tüm içerikleri kısıtlayabilirsiniz. Bu sayede bir içerik izleneceği zama Netflix otomatik olarak PIN isteyecektir. Bu adımları izleyerek kolay bir şekilde kısıtlama işlemi uygulayabilirsiniz.


Zoom güvenliği artırmak için Uber, Netflix, EA uzmanlarıyla çalışacakZoom güvenliği artırmak için Uber, Netflix, EA uzmanlarıyla çalışacak
Netflix HD ve HDR desteği alan yeni akıllı telefon modelleriNetflix HD ve HDR desteği alan yeni akıllı telefon modelleri

PAYLAŞ