Netflix daha önceden Androide getirdiği özelliği şimdi iOS'a getirdi - Haberler - indir.com

Netflix daha önceden Androide getirdiği özelliği şimdi iOS'a getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 13:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android işletim sistemine sahip olan Netflix Akıllı İndirme uygulaması nihayet iOS işletim sistemine bağlı cihazlarda da geçerli.

Mobil cihazlardaki kullanımını iOS ve Android işletim sistemlerine getirdiği yeni özellikler ile geliştirmeye devam eden Netflix, geçtiğimiz sene Android işletim sistemine sahip cihazlar için kullanıma sunulan Smart Download Türkçesi Akıllı İndirme olan özelliği en sonunda iOS işletim sistemi cihazlara da getirdi. Dizi ve film izleme platformunun bu özelliği kullanıcılarını yormadan yeni bölümleri rahat bir şekilde indirmesi ve eski bölümleri silebilmesi için geliştirilmiş bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere Netflix üzerinde istediğiniz dizileri akıllı telefonunuza indirebilir ve çevrimdışı olduğunuz zamanlarda bu dizileri rahatlıkla izleyebilirsiniz. Akıllı İndirme özelliği ise bu indirme işini sizler için yerine getiriyor. Yalnızca kablosuz bağlantı mevcut iken çalışan bu özellik, bu sayede kendi internetinizin azalmasına neden olmuyor.

iOS'a Netflix akılı indirme özelliği geldiiOS'a Netflix akılı indirme özelliği geldi

Uygulama indirme öncesi ve sonrası size bildirim gönderiyor

Akıllı telefonunuzun hafızasını şişirmemek için ise sistemin nasıl çalıştığını sizlere anlatalım. Bir diziyi yolda izlemek için bir bölümünü indirdiniz varsayalım. Bu diziyi izleyip bitirdikten sonra akıllı telefonunuz tekrardan kablosuz internete bağlandığı zaman eski bölüm siliniyor ve yerine bir sonraki bölüm yükleniyor. Bu sayede yolculuğunuzda geri dönerken izleyeceğiniz film hazır oluyor. Bu bölüm açıkken manuel indirme işlemi yapabileceğinizi sizlere hatırlatalım. Dizi veya film izleme platformu yeni bölümü indirirken bildirim panelinde kullanıcıya bu uyarısını baştan yapıyor. Yeni bölüm indiği zaman ise ayrıca bir bildirim ile uygulama karşınıza çıkıyor.


Netflix Animasyon Logosunu YenilediNetflix Animasyon Logosunu Yeniledi
Apple, Netflix'e Rakip Olmaya HazırlanıyorApple, Netflix'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor

PAYLAŞ