Netflix Artık Türkçe ve Türkiyeden İçerik Sunuyor - Haberler - indir.com

Netflix Artık Türkçe ve Türkiyeden İçerik Sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-30 07:38:54
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Netflix ABD'nin popüler ücretli video içerik hizmetidir. Geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye'de de hizmet vermeye başlamasının ardından Türkçe hizmet vermeye başladığını açıkladı. Markanın hizmet içeriğinde yenilik yapmasının ardından hizmet yelpazesine birçok Türk dizisi ve filmi de eklenmiş oldu. Netflix üzerinden istediğiniz filmi izleyebilmek için bilgisayar, tablet, oyun konsolu ve televizyon gibi cihazlardan birine sahip olmanız yeterli olacaktır.

Netflix'in şimdilik sunacağı Türk film ve dizileri

ABD'nin ücretli video içerik hizmeti olan Netflix geçtiğimiz günlerde kapısını Türkiye'ye açtı ve içeriklerini Türkçe olarak vermeye başladı. Kısa süre içinde Türkiye'de de ABD'de de olduğu gibi popüler olacağının işaretini veren marka Türk dizi ve filmlerini sunmaya başladı. Türk filmleri arasında Kelebeğin Rüyası, Recep İvedik 4, Düğün Dernek 1 ve 2gibi ünlü Türk filmleri bulunmaktadır. Bunlar dışında Türk dizisi olarak da Filinta, Diriliş Ertuğrul, Ezel, Karadayı, Suskunlar, Leyla ve Mecnun, Kurt Seyit ve Şura gibi bir zamanların en ünlü dizileri bulunuyor. Nostalji dizi ve filmlerin yanı sır Türk izleyicisine yeni dizi ve filmlerde sunulacaktır. Netflix geçtiğimiz gün yaptığı duyurusunda pek çok dizi ve filmin hizmet ağına eklendiğini duyurdu. Hizmet ağından yararlanmak istiyorsanız aylık 15,99 TL'den başlayan hizmet bedelini ödemeniz gerekiyor. Aylık tek ücret karşılığında Avrupa ve Amerikan film ve dizilerini, belgesellerini, çocuk programlarını izleyebilirsiniz. İnternetin bağlanabileceği tüm cihazlarınızdan istediğiniz anda istediğiniz filmi ya da diziyi izleyebilirsiniz. Dizilerin yayınlanmış bölümlerini tekrar izleyebilirsiniz.

Netflix üzerindeki içeriklerin birçoğu Dolby Digital Plus 5. 1 Surround sesini destekliyor. Marka belirli içerikleri HDR ve 4K olarak sunuyor. Diğer film programlarından farklı olarak ailenizin diğer bireyleri için profiller oluşturmanıza izin veriyor. Aynı zamanda sizin izlediklerinize göre de tavsiyeler almanıza olanak tanıyor. Markanın sunduğu hizmeti bilmeyenler ama Türk film ve dizilerini izleyerek nostalji yapmak isteyenler için Netflix bir aylık ücretsiz deneme hizmeti sunuyor. Netflix hizmetiyle Türk film ve dizi keyfi yaşamak istiyorsanız siz de www.netflix.com adresinden 1 aylık ücretsiz deneme sürümüne kaydolabilirsiniz.

 





PAYLAŞ