Netflix Animasyon Logosunu Yeniledi - Haberler - indir.com

Netflix Animasyon Logosunu Yeniledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

2018’in dördüncü çeyreği ile beraber popüler film ve dizi izleme platformu olan Netflix tarafından dünya genelinde tam 148 milyonluk bir üye sayısına eriştiği açıklanmıştı. Ülkemizde de bir hayli popüler olmaya devam eden Netflix, 2010 yılından beri büyümesini sürdürüyor. Şirketin bu büyümesi ile beraber zaman içerisinde gelişimini de görüyoruz. Şimdi ise marka logosunda önemli bir değişiklik yaptı ve animasyonu da baştan aşağı yenilendi. Logodaki en büyük yeniliği 2016 yılında görmüştük. Türkiye dahil 130 yeni ülkeye hizmet vermeye başlayan Netflix, minimalist ancak sade bir logo tercihi yapılmıştı. Netflix kullanıcılarının fark edeceği bu yenilikte güncellenmiş bir logo animasyonu kullanıcıları karşılıyor olacak.

Netflix Animasyonu Yenilendi

Orijinal içeriklerindeki yeni bölümlerinde bu yeni animasyonu sergileyen Netflix dikkat çekiyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz bu yeni animasyona göz atabilirsiniz.

Netflix'ten yeni Instagram özelliğiNetflix'ten yeni Instagram özelliği

Netflix tarafından yayınlanan basın bülteni ile beraber bu yeni güncelleme “ bugün kim olduğumuzu yansıtan yepyeni bir görünüm ve his” olarak ifade ediliyor. Diğer yandan Netflix bu yeniliğin arka zemin tarafında öncekine göre daha koyu olduğu da belirtiliyor. Bu durumun izleyicilerin metroda veya evde yercih ettikleri bir alanda sinema deneyimini yaşamayı teşvik etmeleri için tasarlandığı belirtiliyor. Ekranda bulunan renkli çizgilerin ise Netflix içeriklerindeki çeşitliliği vurguladığı belirtiliyor.

Netflix 2018 yılında orijinal içeriklerine tam 12 milyar dolar bütçe ayırdığını açıklamıştı. Bu rakam 2017 yılından 6 milyar dolar daha fazla olarak gözüküyor. Analistlere göre ise Netflix şirketinin bu yıl yapacağı harcamaların ise 15 milyar dolar seviyelerine yükselmesi bekleniyor. Şirket büyümesini sürdürürken platformuna ekleyeceği ek işlevsel özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam edecek.  


İlgili uygulamalar
Netflix Hesabı nasıl iptal edilir?Netflix Hesabı nasıl iptal edilir?
Apple, Netflix'e Rakip Olmaya HazırlanıyorApple, Netflix'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor

PAYLAŞ