Netflix abonelik ücretleri zamlanıyor mu? - Haberler - indir.com

Netflix abonelik ücretleri zamlanıyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Popüler dijital içerik platformu Netflix, Avrupa ülkelerinde zamlandı. Platform, Avrupa'da en düşük abonelik ücretini 7 euro 99 cent olarak tutarken standart abonelik ücreti zamlandı. Geçtiğimiz hafta içerisinde, 15 euro 99 cent olan standart abonelik, 17 euro 99 cent oldu.

Netflix için bu zam, yeni üyeler için doğrudan geçerli olurken, eski kullanıcılara ise gelecek ay içerisinde yansıtılacak. Peki Türkiye Netflix kullanıcıları zam gelişmesinden etkilenecek mi?

Netflix Türkiye 2020 yılının en çok izlenen kategorilerini açıkladıNetflix Türkiye 2020 yılının en çok izlenen kategorilerini açıkladı

Netflix Avrupa için zam geliyor

Avrupa'daki üyelik ücretlerinde artış yapan Netflix, söz konusu konu hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Platformun yetkilisi, daha kaliteli yapımlar ile kullanıcıların karşısına çıkmak için bu fiyat artışının gerçekleştirileceğinin bilgisini verdi. Fakat bu abonelik fiyatındaki artışın hangi bölgeleri kapsayacağından söz edilmedi.

Netflix Türkiye kullanıcılarının zamdan etkilenip etkilenmeyeceği sorusu gün yüzüne çıktı. Platform yetkilisi, daha kaliteli yapımları kullanıcılara sunmak adına bu fiyat artışının yapıldığını dile getirdi. Fakat bu abonelik fiyatındaki artışın hangi bölgeler içerisinde olduğu henüz bilinmiyor. Avrupa'da yaşanan bu zam gelişmesinin ülkemize de yansıma ihtimali son derece yüksektir. Fakat Netflix Türkiye'den konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama gelmediği için hakkında net sözler sarfetmek pek de doğru olmaz.

Netflix’in “Karışık Oynat” özelliği kullanıcılara sunuldu

Dünyanın en çok kullanılan dijital içerik platformu, zam haberlerinin yanı sıra kullanıcılarına yeni gelişmeler sunmak adına hızla çalışmalarına devam ediyor. Bu platform, yeni sunacağı "Karışık Oynat" özelliği ile beraber kullanıcıların ne izleyeceğini tek tuşla bulmasına imkan tanınıyor. Yapay zeka desteği üzerine kurulan bu özellik, kullanıcının izleme geçmişinden faydalanarak çalışma performansı sergiliyor. Netflix halihazırda en çok kullanılan platformlar arasında yer alıyor. Bu bağlamda hareket eden şirket, yeni gelişmeler ile beraber kullanıcıların deneyimlerini artırmak adına çalışmalara devam ediyor. 


İlgili uygulamalar
Netflix mobil uygulaması sadece ses modu özelliğine kavuşuyorNetflix mobil uygulaması sadece ses modu özelliğine kavuşuyor
Netflix CEO'su Reed Hasting Disney Plus hakkında açıklama yaptıNetflix CEO'su Reed Hasting Disney Plus hakkında açıklama yaptı
Netflix 2020 dördüncü çeyrek verilerini açıkladıNetflix 2020 dördüncü çeyrek verilerini açıkladı

PAYLAŞ