Netflix, 3 oyunu daha erişime açtı! - Haberler - indir.com

Netflix, 3 oyunu daha erişime açtı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 14:45:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Oyun alanından yeniliklerine devam eden Netflix, 3 yeni oyunu daha tanıttı.

Netflix tarafından yapılan son dakika açıklamalarında 3 yeni oyunun daha erişime açıldığı duyuruldu. Mevcut ham sayesinde Netflix'in oyun içeriklerindeki seçenekleri daha da zenginleşti.

Netflix tarafından yapılan yeni açıklamalarda kullanıcıların İspanya, İtalya ve Polonya ile sınırlı olmak üzere 3 yeni oyuna erişim sağlayabileceği belirtildi. Yapılan resmi açıklamalar ile duyurulan yeni gelişme böylece oyun oynamak isteyenler için 3 yeni seçeneğini daha olacağını ortaya koydu. Açıklamalara göre kullanıcılar bugünden geçerli olmak üzere Shooting Hoops, Teeter Up ve Card Blast oyunlarını oynayabilecek. Mevcut ülkelerde hesapları bulunan tüm aboneler, Android cihaz kullanıyor olması halinde yeni oyunlara erişim sağlayabilecek.

Netflix'in yeni oyunları ve güncellemeleri neler içeriyor?

Netflix açıklamasında yeni sistem ve özellikler hakkında kapsamlı paylaşımlar yaptı. Açıklamalara göre yeni oyunlar hiçbir şekilde oyun içi satın alma içermiyor. Üstelik oyuncuların hiçbir ek ödeme yapması da gerekmiyor. Bu bakımdan oyunları oynamak isteyen kişiler için Netflix kolaylık sağlıyor.





PAYLAŞ