Netflix 2 günlük deneme süresini başlatıyor - Haberler - indir.com

Netflix 2 günlük deneme süresini başlatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-21 17:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Netflix, geçtiğimiz haftalarda 30 günlük ücretsiz deneme uygulamasını bulunduğu tüm ülkelerde sonlandırmıştı. Pilot ülke olarak Hindistan’ı seçen şirket, 2 günlük ücretsiz deneme promosyonu üzerinde çalışıyor.

Netflix, yeni uygulamasına 4 Aralık’ta başlıyor

30 günlük ücretsiz deneme uygulamasına son vermesi ile büyük tepkilerin odağı haline gelen Netflix, abone kaybını önlemek ve yeni aboneler kazanmak için 2 günlük ücretsiz deneme stratejisini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Şirketin ürün müdürü Greg Peters, yeni uygulamayı ‘StreamFest’ olarak adlandırdıklarını ve şimdilik sadece Hindistan pazarı için uygulamaya sunulacağını belirtti. Greg Peters, yeni uygulamalarıyla başarılı bir sonuç elde edecekleri konusunda oldukça iddialı konuştu. Variety, ücretsiz denemenin 4 Aralık  tarihinden itibaren uygulamaya konulacağını doğruladı. Greg Peters, yeni promosyon uygulamalarının diğer ülkelere ne zaman sunulacağı konusunda herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Google'dan DDoS saldırısı itirafıGoogle'dan DDoS saldırısı itirafı

The Verge’e açıklama yapan Netflix sözcüsü şu açıklamayı yaptı: 

Yeni üyelerin ilgisini çekmek ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunabilmek için her zaman farklı pazarlama promosyonları arıyoruz ve aramaya da devam edeceğiz.

 Ekim ayı başlarında 30 günlük ücretsiz deneme uygulamasını ani bir şekilde sonlandıran şirket, bazı içerikleri ücretsiz olarak erişime açmak gibi farklı pazarlama promosyonlarını denemeye koyuldu. İlk ay ücretini ödeyerek ikinci ay ücretsiz kullanım ve ilk 2 ay yüzde 50 indirim gibi seçenekler de sunuluyor durumda. 2 günlük ücretsiz deneme uygulaması da bu tarz promosyonların devam edeceği ile ilgili ipuçları sunuyor. Yeni uygulamanın en geç 2021 yılının ilk çeyreğinde diğer ülkelere de sunulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ