Nemo's Reef, Windows Phone 8 için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Nemo's Reef, Windows Phone 8 için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Çizgi film dünyasında olduğu kadar mobil platformlar için geliştirdiği başarılı oyunlar ile de adından söz ettiren Disney, daha önceden iOS ve Android platformlarında yayınladığı Nemo's Reef oyununu Windows Phone 8 kullanıcıları için bugün indirmeye sundu.

Oyuncuların Nemo ile birlikte babası Marlin' e yardım ederek bir ev inşa etmelerinin amaçlandığı oyunda ayrıca oyuncular deniz altının gizemli dünyasındaki maceralara ortak olarak birbirinden farklı bitki türlerini ve oyun içerisinde sunulan dekorasyon malzemelerinin farklı kombinasyonlarını deneyerek Nemo'nun arkadaşlarını da kendilerine çekmeye çalışacaklar.

Nemo's Reef oyununda ayrıca oyuncular kendilerine ait dünyayı geliştirmek ve kişiselleştirmek için kullanabilecekleri 50'den fazla balık türüne de sahip olmaya çalışacaklar. Bunun yanı sıra gizemli balıkların da görülebildiği oyunda ekstra eşya ihtiyaçlarının karşılanması için oyun içi eşya satın alması da yapılabiliyor.

Disney tarafından geliştirilen Nemo's Reef oyununu iOS kullanıcıları buraya, Android kullanıcıları buraya ve Windows Phone 8 kullanıcıları buraya tıklayarak cihazlarına indirebilir ve tamamen ücretsiz olarak oyunu oynayabilirler.





PAYLAŞ